Lifestyle

Bij deze webshops is de zomersale 2019 al begonnen

Bij deze webshops is de zomersale 2019 al begonnen

De zomersale komt er weer aan en een aantal merken zijn zelfs al begonnen met de (online) uitverkoop. Dat betekent hét moment om die items die nog op je wishlist staan in de gaten te houden. Want het allerliefst scoren we items natuurlijk tijdens een mooie deal. Bekijk onderstaande lijst met webshops die alvast begonnen zijn met de online sale. 

Zarahome.com

Fijne interieuritems voor een zacht prijsje shop je nu bij Zara Home in de uitverkoop. Heb je nog een paar interieuraccessoires hoog op je verlanglijstje staan? Kijk dan vooral even bij de Zara Home sale items. 

DeBijenkorf.nl

Bij de Bijenkorf kun je voor alles terecht: designermerken, dameskleding, herenkleding, kinderkleding, interieuraccessoires en fijne verzorgingsproducten en cosmetica. In de Bijenkorf sale vind je fijne merken uit het hoge segment, dus de tijd om dat ene dure item van je wishlist voordelig te scoren!

Mango.com

Mango is al begonnen met de zomersale en de kortingen lopen op tot wel 50%. Wij vonden alvast een aantal mooie pareltjes in de webshop. 

H&M.com

Ook de zomeritems op H&M.com zijn hier en daar al in de sale, en er komen dagelijks items bij. Van swimwear, items uit de prachtige H&M conscious collectie tot de mooiste maxi jurken.

MatchesFashion.com

Designeritems scoren? Dat doe je hier met flinke korting. De designeritems van je wishlist vind je bij MatchesFashion.com met kortingen die oplopen tot wel 50%. Wij vinden alles van Jacquemus prachtig. 

24S.com

De private sale van 24S.com staat online met héél veel designeritems. Wil je een keer investeren in een mooi item van je favoriete designer? Dan is dit de webshop waar je moet zijn. 

Sarenza.nl

Sarenza.nl geeft alvast een voorproefje op de zomersale door een tijdelijke pre-sale te houden met kortingen tot wel 50%. 

Wehkamp.nl

Bij Wehkamp.nl vind je natuurlijk niet alleen kleding en accessoires, maar ook heel veel interieuritems in de sale. De kortingen lopen op tot wel 50%!

Zalando.nl

Fijne blouses, enkellaarzen of handtassen met kortingen die oplopen tot 55%, daarvoor houd je de Zalando webshop in de gaten.  

Stories.com

& Other Stories is alvast begonnen met de sale en daar worden we héél blij van. Een paar mooie laarzen, maxi jurk of jumpsuit: de kortingen lopen flink op!

Douglas.nl

Bij Douglas lopen de online kortingen op tot 70%, dus sla je slag! Een nieuwe zomerse geur of fijne zelfbruiner? Die scoor je nu voor een fijn prijsje. 

In dit artikel lees je al onze tips om alles uit de zomersale te halen. En hier vind je alle kortingscodes voor extra korting in de sale (o.a. bij Bonprix en Nike).

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top