Lifestyle

Meghan Markle maakt een duidelijk statement tijdens Trump's staatsbezoek aan de UK

Meghan Markle maakt een duidelijk statement tijdens Trump's staatsbezoek aan de UK

Wellicht is het je toentertijd wel opgevallen: Meghan Markle stond tijdens de Amerikaanse verkiezingen aan de kant van de democraten en dus van Hillary Clinton. Bovendien zei ze ooit over Trump dat hij voor verdeeldheid zorgt en hij vrouwonvriendelijk is. Het Amerikaanse staatshoofd was ook niet uitgenodigd voor de bruiloft van Meghan en Harry.

Nu komt Donald Trump begin juni naar het Verenigd Koninkrijk voor een staatsbezoek. Je kunt begrijpen dat Meghan niet echt zit te wachten op een ontmoeting met de Amerikaanse president en dus heeft ze besloten niet naast haar man Harry ten tonele te verschijnen tijdens de komst van Trump. Natuurlijk heeft ze een goed excuus, ze is net bevallen van zoon Archie, maar als ze écht zou willen, dan had het natuurlijk best gekunt. Een duidelijk statement, vinden wij!

Prins Harry heeft waarschijnlijk zo ook zijn mening over Trump, hoewel hij deze natuurlijk nooit echt publiekelijk heeft kunnen delen, maar hij kan niet onder een ontmoeting met de president uitkomen. Hij wordt zelfs zijn gastheer tijdens een privelunch op het paleis. Prins William en Kate zullen samen met Prins Charles en Camilla aanwezig zijn tijdens het welkom op Buckingham Palace. 

We zijn erg benieuwd hoe alles gaat verlopen tijdens het staatsbezoek. 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top