Beauty

Dit 20 jaar oude beauty product is zo iconisch dat Meghan Markle erbij zweert

Dit 20 jaar oude beauty product is zo iconisch dat Meghan Markle erbij zweert

Er zijn van die beautyproducten die zo fijn zijn dat ze een iconische status krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het micellaire water van Bioderma en de touché eclat van YSL. Van het volgende beautyproduct zijn niet alleen Emma Stone en Jennifer Lawrence fan, ook Meghan Markle is dol hierop.

We hebben het over de blush van Nars genaamd Orgasm. De tint van het poeder is perfect en past bij vrijwel iedereen. Het is een prachtige combinatie tussen de ideale kleur roze en een gouden glimmertje. De naam blijft natuurlijk lekker hangen en die is niet bij toeval gekozen. Sterker nog: de naam was er eerder dan de blush zelf. "I wanted something shocking", aldus François Nars. 

Toen Meghan Markle nog actrice was en speelde in Suits, hadden zij en haar make-up artist een aantal producten waar ze dol op waren. Tegen het magazine Allure zei ze hier toen over: "We've used the same things during the past few seasons on Suits, and it's been great to have access to these really cool products and see what works". Haar favoriete blush? "I love NARS blush in Orgasm. I use it on and off camera because it gives you a nice glow from within."

Inmiddels is Orgasm niet langer meer enkel een blush maar is er een complete productlijn bij Nars die deze naam draagt. De producten kun je onder andere bij De Bijenkorf shoppen.

Nars Orgasm Blush bij DeBijenkorf.nl

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top