Interior

Deze koelkast is niet alleen super handig maar ook nog eens een pareltje voor jouw keuken

Deze koelkast is niet alleen super handig maar ook nog eens een pareltje voor jouw keuken

Kun jij je een leven zonder koelkast voorstellen? Anno 2019 is het niet enkel een plek waar jij je eten lekker koel houdt, als het even meezit dan heeft het apparaat een aantal extra fijne eigenschappen en ziet hij er ook nog mooi uit.

Ben jij op zoek naar een nieuwe? Dan moet je even een kijkje nemen naar het volgende exemplaar. De Samsung RS68N8221B1 is een beauty van een Amerikaanse koelkast die niet mega groot is aan de buitenkant maar wel heerlijk veel ruimte heeft. Dankzij een inhoud van 617 liter kunnen er maar liefst drie boodschappenkarren vol voedsel in. 

Door de twee afzonderlijke koelsystemen worden de temperatuur en de luchtvochtigheid perfect afgestemd. Hierdoor blijft eten tot twee keer langer vers, wordt de smaak behouden en is de kans op vieze geurtjes (die wil je nooit en zeker niet uit de koelkast) een stuk minder.

Dan nog even over het uiterlijk. De buitenkant van de koelkast is mat zwart en dankzij de geïntegreerde grepen heeft het apparaat een minimalistische uitstraling. Dol op ijs? Dat komt even mooi uit. De koelkast beschikt over fijne functies zoals (ijs)water, ijsblokjes én crushed ice. Laat de warme zomer maar komen! 

Beeld: Samsung
Deel dit artikel
Back to top