Beauty

Visagisten en celebrities zweren bij deze budget crème en jij wilt hem ook

Visagisten en celebrities zweren bij deze budget crème en jij wilt hem ook

Er is een product dat nooit lijkt te ontbreken in de make up stash van visagisten, en het is niet wat je zou denken. Het product is volledig natuurlijk, betaalbaar en dé perfecte basis voor een gevoede, glowy huid.

We hebben het over Weleda's Skin Food. Uitgebracht in 1926 gaat het goedje al bijna een eeuw mee en het is er met de tijd niet minder populair op geworden. Multi inzetbaar, voedend én helemaal natuurlijk, niet voor niets zweert de beauty industrie bij Skin Food van Weleda. Visagisten, celebs en beauty editors zijn razend enthousiast over dit fijne crèmepje van €5.99. 

Voor alle huidtypes

Hoewel natuurlijke, vegan cosmectica en huidverzorging steeds populairder worden, was Weleda haar tijd ver vooruit. Het merk bracht bijna honderd jaar geleden al natuurlijke huidverzorging en groene formules op de markt. Speciaal ontwikkeld voor de droge, schrale huid, maar de voedende en verzorgende balm bleek het goed te doen op bijna alle huidtypes. 

Skin Food maakt korte metten met droge, doffe plekjes en een schilferige huid en kan op het gezicht én lichaam gebruikt worden. Hoewel de formule in eerste instantie erg rijk lijkt, vormt het juist een perfecte basis voor onder make up, zelfs voor de vettere huid. Dep wat Skin Food op de huid, en je huid ziet er direct stralender en gezonder uit. Ook vormt het een perfecte basis voor een gezichtsmassage, bijvoorbeeld in combinatie met een jaderoller.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Weleda Nederland & België (@weledabenelux) op

Natuurlijk wondermiddeltje

Hoewel Skin Food eerst nog een geheim onder beauty kenners was, blijkt het nu hét beauty geheim te zijn van bijna elke celeb. Alexa Chung, Adele, Suki Waterhouse, Julia Roberts, Rihanna, Priyanka Chopra, Rosie Huntington-Whiteley en Victoria Beckham zeggen niet meer zonder Skin Food te kunnen, voor zowel gezicht als lichaam. 

Wat voor ingrediënten zitten er dan in dit zogenaamde wondermiddel? De natuurlijke, volle crème bevat biologische, aan vitamine E rijke zonnebloem- en zoete amandelolie. Vitamine E voedt de huid en helpt te herstellen. Biologische calendula en kamille verzachten en kalmeren de huid, waardoor het ook geschikt is voor de gevoelige huid. Tot slot zorgen etherische oliën van zoete sinaasappel en lavendel voor de frisse en kalmerende geur. Ondanks de rijke formule smeert Skin Food goed uit en kan het worden gebruikt op het lichaam én het gezicht. Ben je allergisch voor amandelolie? De Skin Food Light variant bevat geen amandelolie, en kun je dus wel gebruiken. 

Benieuwd welke varianten er allemaal zijn van deze cult crème? Ontdek onderstaand de verschillende varianten. 

De originele Skin Food bij Weleda.com

Een fijne formule voor als je niet van heel rijke formules houdt of je huid iets vetter is: de light versie van Skin Food bij Weleda.com.

Redt droge en gesprongen lippen: Skin Food lip Balm bij Weleda.com

Hoewel je de Skin Food original ook op je lichaam kunt gebruiken, is er ook een speciale body butter variant. Een iets zachtere en romiger formule die snel absorbeert. Skin Food Body Butter bij Weleda.com.

Wil je weten wat onze favoriete natuurlijke beautymerken zijn? Ontdek ze in dit artikel

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top