Mama

Dit zijn de 3 leukste kinderkledingtrends van het voorjaar van 2019

Dit zijn de 3 leukste kinderkledingtrends van het voorjaar van 2019

Jij wilt er fashionable uitzien maar de kans is groot dat jouw kleintje(s) ook inmiddels een specifieke smaak heeft ontwikkeld op het gebied van kleding. Alleen maar leuk toch? Wellicht kleedt hij of zij zich graag als één van jullie als ouders of gaat de voorkeur van jouw mini juist helemaal een andere kant op.

Hoe dan ook, het is altijd leuk om te weten wat de trends zijn van dit moment op het gebied van kinderkleding. Wij namen drie onder de loep!

Sporty neon

Vindt jouw kleintje het niet erg om in de spotlights te staan en is hij of zij dol op sportieve kleding? Dan is de 'sporty neon' trend het helemaal voor jouw mini. Van felblauw tot lekker flamingoroze, je kunt niet om jouw favoriete mensje ter wereld heen. Dankzij de sportieve touch die mede terug te vinden is in de rekbare stoffen, zit de kleding ook nog eens super lekker. Een fijn merk die een voorjaarscollectie heeft die daar helemaal bij past is b.nosy. Dit merk is te shoppen is bij één van onze favoriete kinderkleding webshops genaamd Jayno.nl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door B.NOSY (@b.nosy) op

Natuurlijk

Gaan jij en je kleintje liever voor kleding met een natuurlijke uitstraling? Dan zit je deze zomer helemaal goed. Er zijn een hoop merken die voor natuurlijke kleurtjes gaan in combinatie met fijne stofjes zoals katoen, linnen en wol. Een printje hier en daar wordt niet geschuwd, dus saai is het zeker niet! Vaak zijn de merken die een collectie hebben met een natuurlijke uitstraling ook nog eens bezig met de manier waarop de kleding geproduceerd is. Een win-winsituatie zeggen wij!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door maed for mini (@maedformini) op

Print addict

Hoe meer printjes, hoe beter. Althans als je dol bent op deze trend die deze zomer flink aan terrein gaat winnen. Combineer rustig een top met een compleet verschillende print en heel verschillende kleur met een totaal ander patroon. Het kan bijna niet te gek zijn. Niet geschikt voor muurbloempjes dus of juist om jouw kleintje een pittigere uitstraling te geven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mini Rodini (@mini_rodini) op

Beeld: Mini Rodini
Deel dit artikel
Back to top