Lifestyle

Dit is hem dan: de royal baby van Meghan en Harry

Dit is hem dan: de royal baby van Meghan en Harry

Na maanden van wachten was het afgelopen maandag dan eindelijk zover: Meghan en Harry verwelkomden hun eerste kindje! Via het Instagram account van de Duke en Duchess of Sussex werd bekendgemaakt dat de royal baby een jongen is. Prince Harry noemde de kleine spruit 'absolutely to die for'. Hoera, wat een mooi nieuws!

Het kleine jongetje kwam maandagochtend 05:26 ter wereld in het Londense Portland ziekenhuis. Toch moesten we nog éven wachten om een glimp op te vangen van het kleine ventje, want Meghan en Harry hadden besloten eerst zelf te genieten van de heuglijke komst van de kleine. Wij geven ze in ieder geval groot gelijk.

Vandaag besloot het paar een kort persmoment te houden in St. George’s Hall in Windsor Castle, om de wereld kennis te laten maken met de nieuwste aanwinst van het Britse koningshuis. Voor een beperkt aantal camera's en fotografen werd de kleinste royal aan de wereld getoond. Harry en Meghan laten weten tot over hun oren te zijn: "De baby is erg kalm en heeft een lief karakter. Het is gewoon magisch. Ik heb nu de twee beste mannen ter wereld," laat de Duchess en kersverse mama Meghan weten. Hoe het prinsje zal heten, is nog niet bekendgemaakt. 

Hier is 'ie dan: de kleine spruit en Royal Baby of Sussex, het eerste kindje van Prince Harry en Meghan Markle. 

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top