Interior

Dit zijn 5 kleine trucjes waarmee jij jouw interieur er heel anders uit kunt laten zien

Dit zijn 5 kleine trucjes waarmee jij jouw interieur er heel anders uit kunt laten zien

Al je geld aan jouw garderobe uitgeven is zonde, zeker als je bedenkt dat jij ook ergens moet 'thuiskomen'. Jouw woning moet een plek zijn waar jij je prettig voelt en waar gereflecteerd wordt waar jij voor staat. Maar wat kun jij doen om jouw interieur een compleet andere look te geven zonder een bank te hoeven beroven?

Er zijn een paar trucjes voor om dit te doen en we willen graag vijf hiervan met jou delen. Wat voor stijl qua interieur ook hebt, de tips zijn universeel dus voor iedereen toepasbaar!

1. Stijlvolle opruimhulpjes

Als iets een verpester is van een coole sfeer in jouw interieur dan is dat rommel wel. Opbergen die handel! Een mandje hier, een leuke doos daar. Het kan super simpel zijn en het ziet er nog leuk uit ook.

2. Een decoratief lichtpunt

Er zijn een aantal lampen die basis die basis vormen van jouw interieur; denk bijvoorbeeld aan een plafondlamp. Toch is een ruimte niet compleet zonder sfeerverlichting. Een nieuwe decoratieve lamp kan letterlijk nieuw licht schijnen op jouw interieur. De ideale lamp ziet er mooi uit én geeft fijn licht. Een kwestie van uitproberen dus. 

3. Textiel in laagjes

Het gebruik van divers textiel in onontbeerlijk in een interieur. Een mooi vloerkleed en wat kussentjes zijn een must maar er is nog meer waarmee je kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan een fijn dekentje die je, als je 'm niet omgeslagen hebt, op de rand van je bank laat rusten op een mooie manier. Door regelmatig te wisselen van textiel, geef je de kamer een compleet andere look.

4. Een ruimtevergrotende spiegel

Een spiegel zorgt niet alleen voor meer licht in jouw interieur, mits je 'm slim plaatst in de buurt van een raam, maar laat een ruimte ook optisch groter lijken. Experimenteer met waar de spiegel het beste tot haar recht komt in de kamer qua grootte, vorm en effect.

5. Plaats het op een tray

Accessoires lukraak overal plaatsen? Niet doen. Ga slim te werk om niet een rommelig uitziend interieur te krijgen. Plaats kleine items op een mooie manier op een leuke tray voor extra cachet in een ruimte.

Beeld: Westwing
Deel dit artikel
Back to top