Lichaamsverzorging

3 x wondercrèmes voor boterzachte billen

3 x wondercrèmes voor boterzachte billen

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat we onze billen straks in ieniemienie bikinibroekjes hullen en het strand op gaan. Ten minste, dat is natuurlijk één van de opties. Een grotere zwembroek kan ook, net als een badpak met pijpjes (als je echt niet durft); toch is dat natuurlijk onwaarschijnlijker dan die ieniemienie variant.

Kleine bikinibroekjes dus. Dan willen we die billen het liefst wel op hun mooist hebben! Dat kan met honderd squats per dag, vijf liter water drinken en vanaf nu geen enkele snack meer nemen tot en met oktober, wanneer de coltrui weer uit de kast kan. Geintje! Met deze drie crèmes krijg je hetzelfde effect, zónder al teveel moeite te doen. 

1. Lush Rump crème

Deze booty booster van Lush is hét redmiddel wanneer het om gladde billen gaat. Hij is speciaal gemaakt voor fanatieke sporters zoals hardlopers, fietsers en eigenlijk iedereen wiens billen het weleens zwaar te verduren krijgen. Dus ja, ook handig wanneer jouw kadetten de hele dag aan hun bureaustoel vastgeplakt zitten, zou je zeggen! Het motto van Lush met deze crème is niet voor niets: "Make your derrière great again". Hebben we niet zelf verzonnen, maar we nemen het wel graag aan.

Cafeiïne zorgt voor stevige billen en de rijke boters maken de huid gladder dan ooit tevoren. De crème is ook nog eens helemaal vegan. Handig, wanneer je de overstap wilt maken op natuurlijke huidverzorging. Billen inmiddels voorzien van een laagje Rump crème? Ook (droge) benen worden er blij van. Rump gaat irritaties tegen en schurende billen en bovenbenen zijn verleden tijd.

Jouw derrière great again? Volgens Lush heb je die voor €19,95, gewoon uit een potje. 

2. Sol de Janeiro Brazillian Bum Bum Cream

Niet voor niets zijn Braziliaanse billen een begrip, en dat snappen wij wel. Brazilian Bum Bum Cream is dan ook geiïnspireerd op dit lichaamsdeel, en helpt hem in optimale conditie te krijgen. Jazeker, gewoon door middel van een zalfje!

Sol de Janeiro's Brazilian Bum Bum Cream is namelijk niet zomaar een zalfje. Het is de reden van de kleinste bikini's ter wereld en de strakste jeans die je ooit zult vinden. De bum bum ofwel billen zijn in Brazilië een ware obsessie en er wordt dan ook flink wat aandacht aan besteed. Kunnen wij nog wat van leren, en gelukkig hebben we nu een makkelijk hulpmiddel gekregen van de Brazilianen voor gladde, strakke bums.

De crème bevat guerená, een wonderplant uit de Amazone met één van de meest krachtige cafeiïnes ter wereld. Ook is het rijk aan kokosnootolie, cupuaçu-boter en açaí, wat ook meehelpt aan stevige en loeistrakke billen. De formule trekt snel in en komt met een warme, tropische geur. Hij kan naast de billen ook gebruikt worden op benen, buik, armen en gewoon elk lichaamsdeel dat wel een boost kan gebruiken.

Wat een topper! Je shopt de Braziliaanse billen uit een potje voor €17,33 bij Douglas.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TropicofC (@tropicofc) op

3. Biotherm Celluli Eraser

Nog een fijne crème voor eventuele gevarenzones is Celluli Eraser van Biotherm. Want eerlijk is eerlijk, een enkeling daar gelaten, als vrouw zijnde heb je nog wel eens last van cellulitis. Hoewel we er niet van overtuigd zijn dat enkel een crèmepje dit probleem helemaal op zal lossen, kan het wel enigszins helpen. We weten allemaal wel dat we in de strijd tegen cellulitis gezond moeten eten, genoeg water drinken, regelmatig sporten en ter ondersteuning dus een crème kunnen smeren. 

Als we dan toch onze hoop vestigen op zo'n crème, laat het dan de Celluli Eraser van Biotherm zijn. Rijk aan zeewierextract, koraalmos, cafeïne, groene koffie-extracten, Yerba Mate bladeren, ginko en lotus. Een hele mond vol! Maar ze doen wél wat ze zouden moeten doen. Deze afslankende gel doet namelijk twee keer zoveel dan andere gels en verdient daarom onze punten. Hij vermindert niet alleen cellulitis maar bevordert ook vetafbraak, terwijl hij het ontstaan van nieuwe vetcellen tegengaat. Willen we!

Inclusief frisse citrusgeur, munt en aromatische litsea is het een fijne, lichte formule voor dagelijks gebruik. Binnen vier weken verminderde cellulite, een gladdere en stevige huid, dat is wat Biotherm belooft met de Celluli Eraser.

Je hebt hem voor € 36,90 bij Iciparisxl.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Swimwear (@bayuthelabel) op

Kom maar op met die bikini!

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top