Haarverzorging

Dit is dé haarkleur trend voor 2019

Dit is dé haarkleur trend voor 2019

Er is een nieuwe haartrend gaande die zó mooi en subtiel is, dat we hem bijna niet als trend hadden opgemerkt. Bíjna. Maar ons gaat natuurlijk niets voorbij wanneer het aankomt op de laatste trends. Op haargebied zien we steeds vaker naturel tinten met hier en daar een opgehelderd accent. Alsof de lokken spontaan even gekust zijn door de zon. En laat dat nou nét het nieuwe ding zijn onder de haartrends. 

Misschien heb je de trend al een paar keer voorbij zien komen, misschien is het je niet opgevallen. Waar we het over hebben, is de face framing trend die we steeds vaker spotten in de coupes van menig model, influencer en ja, eigenlijk over heel Instagram. 

 

De trend richt zich op het accentueren van je favoriete facial features. Het model van je haar samen met de haarkleur, je sieraden én halslijn van je bovenkleding spelen allemaal een belangrijke rol in het shapen van jouw gezichtsvorm. En laten we met het highlighten van ons haar op de juiste wijze nou nét het permanente verschil kunnen maken in onze dagelijke presentatie. Wij waren benieuwd en namen de trend onder de loep. 

Face framing met highlights

Natuurlijk wil je jouw beste kant benadrukken. Wat je waarschijnlijk liever niet wilt, is daar elke morgen vijftig minuten voor de spiegel voor moeten staan. Face-framing highlights is de nieuwste trend onder kleurtechnieken die de natuur een handje helpt. Een handje inderdaad, want met hier en daar een subtiel accent is jouw coupe sunkissed én haalt het je beste gezichtskenmerken naar voren.

Staat er binnenkort een afspraak met de kapper in je agenda en ben je warm gelopen voor de trend? Leg dan uit aan jouw kapper dat je hier en daar een licht kleuraccent wilt die jouw gezichtsvorm perfect omlijnen. Hint: de plek waar de lokken zouden moeten oplichten, is meestal daar waar de ogen beginnen. Een goede haarstylist zal jouw gezichtsvorm meenemen bij het knippen, kleuren én stylen van je coupe.

Wij hebben eens goed gekeken naar de dames die de trend al gauw door hadden. Voor de face framing hightrend kijken dan dan ook graag af van onderstaande voorbeelden. In dit artikel lees je welke coupe dit jaar razend populair is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door tauni dawson (@taunidawson) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Halley Elefante (@thesaltyblonde) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Márcio Oliveira (@marciooliveira_oficial) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lili Pinheiro 🇧🇷 (@lili.pinheiro) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ROMEU FELIPE (@romeufelipe) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marcela R. Mendonça (@marcelarmendonca) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Winnipeg Hairstylist (@hairbyamberjoy) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ROMEU FELIPE (@romeufelipe) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AUDRIE STORME (WILSON) (@audriestorme) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Michelle Zeller Porumb ✁ (@mane_ivy) op

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top