Fashion

10 x zomerse statement oorbellen voor op je verlanglijst

10 x zomerse statement oorbellen voor op je verlanglijst

Minimalistische oorbellen zijn altijd mooi, maar soms wil je eens flink uitpakken. Eyecatcher oorbellen geven je outfit nét dat beetje extra. Deze zomer zien we veel opvallende exemplaren met beachy invloeden, waardoor we veel schelpen terugzien in de sieradencollecties. Superleuk en zomers!

Een blik op het straatbeeld vertelt ons dat we nog lang niet klaar zijn met de minimalistische sieradentrend. Toch zagen we ze al voorbij komen op de catwalk en ook in de winkels kunnen we niet langers om de trend heen: de statement earpieces. Voor lente/zomer 2019 zien we veel bohemian '70s invloeden met hout, raffia, schelpen en kralen in allerlei kleuren. Deze zomer pakken we flink uit en laten we bescheiden even voor wat het is: opvallend is de trend!

Ontwerpers lieten zich veelal inspireren door de oceaan, met zomerse pareltjes van collecties als resultaat. Geef je outfit een instant zonnige touch met één van de volgende statement oorbellen. En het fijne? Een paar mooie statement exemplaren hoeven niet veel te kosten. Wij hebben het web eens flink afgespeurd op zoek naar moois uit de zee en elders. Laat je inspireren door de fijne exemplaren hieronder. 

Oorbellen met sierstenen bij Zara.com

Oorbellen met kralen bij Mango.com

Hoornvormige oorhangers met zebraprint bij Hm.com

Oorhangers met schelp bij Mango.com

Oorbellen met kralen en schelp bij Mango.com

Paarlemoeren oorbellen bij Mango.com

Lange oorbellen met kralen bij Hm.com

Groene oorhangers bij Zara.com

Ooringen van raffia bij Bershka.com

Blauwe parelmoer oorbellen bij Zara.com

Beeld: H&M, Berhska, Zara
Deel dit artikel
Back to top