Lifestyle

De maand van Trendalert: Stieglitz show, Björn Borg x RBN, Lancôme en Care Cosmetics

De maand van Trendalert: Stieglitz show, Björn Borg x RBN, Lancôme en Care Cosmetics

De redactie van Trendalert maakt van alles mee en dat delen we graag! We bieden daarom graag een kijkje in onze hoogtepunten en bezochte events van afgelopen maand. Kijk je mee?

In de maand maart hebben wij weer verschillende leuke dingen beleefd. Zo maakten we kennis met de nieuwste geur van Lancôme, doken we het zwembad in tijdens het Care Cosmetics Summer Vibes event en gingen we even naar Madagaskar tijdens de Stieglitz Fashion Show. 

Stieglitz Fashion Show

Op zaterdag 9 maart bezocht Trendalert's Ellen tijdens Amsterdam Fashion Week de show van Stieglitz in het Compagnietheater. Tijdens de show werden we mee op reis genomen naar het eiland Madagaskar. Nadat we de veiligheidsinstructies hadden gekregen van dansende airhostesses in pin stripe pak, gingen we op naar het eiland van bestemming!

Eenmaal aangekomen maken we met vrolijke, zonnige beats op de achtergrond kennis met de nieuwe collectie. Lange en zwierige jurken, kleurrijke fruit- en dierenprints, boyish T-shirts, opvallende flared pants, etnische sieraden, velvet bodysuits en een rok van palmbladeren: de collectie is vrouwelijk en uitgesproken tegelijk. Wat een feest om naar te kijken!

Nadat de eerste looks voorbij waren gekomen werd het duidelijk: de nieuwste collectie genaamd Malagasy is het net als het eiland Madagaskar zelf, een tropische verrassing. Eclectisch, artistiek en kleurrijk, dat is hoe ontwerpster Pien Stieglitz haar nieuwste collectie omschrijft. 

De show was zowel op de Stieglitz website als op het Rembrandtplein live te volgen. Eerlijk is eerlijk, ook wij hebben de volgende dag de show nog éénmaal teruggekeken, puur om nog even na te genieten van dit verrassende kledingfestijn. 

De hele show kijk je terug in de onderstaande video:

Care Cosmetics Summer Vibes event

Nog heel eventjes wachten en het is alweer zomer! Cosmeticadistributeur Care Cosmetics is verantwoordelijk voor de verspreiding van de producten van onder andere Ahava, PUPA Milano, Payot en Darphin in de Benelux en zij wilden ons erg graag laten zien wat de nieuwste lanceringen zijn voor komende zomer van hun merken. Onder het genot van een hapje en een drankje én daarna een uitgebreide lunch, maakte Trendalert's Michelle kennis met zomerse make-up van PUPA Milano en heerlijke zonnebrandcrème van Payot. Het complete verslag van het evenement bekijk je hier

Lancôme x CouCou Club Colour Hunt

Lancôme organiseert een aantal keer per jaar een evenement en dit keer vond het feestje plaats in de Westergasfabriek. Trendalert's Ellen was aanwezig en beleefde de avond door een roze filter. Tijdens de avond stond de nieuwste campagne van Lancome's geur La Vie Est Belle en Rose centraal, met Julia's Roberts als stralend gezicht van de campagne. Na ontvangst en een wandeling door de roze gekleurde ruimtes, was het tijd voor een drankje en lekkers met zoete smaken. 


Vervolgens ging de ontdekkingsreis verder en maakten we kennis met de Teint Idôle Ultra Wear foundation, Mademoiselle Shine lipsticks en de mooie Blush Subtil in poederige tinten. Daarna gingen de voetjes van de vloer en feestten we gezellig door tot 's avonds laat! We mochten ook nog eens een goed gevulde goodiebag mee naar huis nemen...

Björn Borg x RBN lancering

Het Scandinavische sportmerk Björn Borg heeft de handen ineengeslagen met zangeres Robyn en dat moest natuurlijk gevierd worden! Trendalert's Michelle was aanwezig bij de lancering van de coole collectie - die grotendeels unisex is - en kon de items dus even goed van dichtbij bewonderen. Niet zo sportief? Dat maakt helemaal niet uit. De Björn Borg x RBN collectie is zo mooi dat je de items gewoon ook op straat kunt dragen. Onze favorieten zijn bijvoorbeeld de fijne hoodies en de coole sportleggings en broeken. Leuk: in de nieuwste videoclip van Robyn draagt iedereen outfits van de collectie. 

Beeld: Trendalert
Deel dit artikel
Back to top