Lifestyle

Wow, maar liefst 90% van de vrouwen verkiest yoga boven seks

Wow, maar liefst 90% van de vrouwen verkiest yoga boven seks

Iedereen heeft andere ideeën over wat een goed seksleven is. Terwijl de één tevreden is met het hebben van een vrijpartij eens per maand, kan de ander echt niet zonder vijf keer seks per week. Natuurlijk moet ieder dit voor zichzelf weten maar toch blijft het interessant hoe de 'gemiddelde' mens hierover denkt.

Tastea, een Nederlands bedrijf dat bekend is vanwege haar 100% natuurlijke theeblends waaronder 'Make Your Beck Rock' die libidoverhogend zou werken, deed onderzoek naar het seksgedrag van mensen. Het meest schokkerende resultaat is dat maar liefst 90 procent van de vrouwen het liefst een activiteit doet zoals yoga, een wijntje drinken, zweten in de sportschool of bankhangen in plaats van seks. Mannen denken hier heel anders over: ongeveer 65 procent zal een vrijpartij nooit afslaan voor de eerder genoemde redenen.

Maar hoe vaak hebben we nou daadwerkelijk seks? Bijna 60 procent van de stellen bedrijft vijf keer of minder per maand de liefde met elkaar. Of je samen in één bed slaapt, is van grote invloed op de hoeveelheid seks die je hebt. Van de 2,5 procent die dat niet doet kan maar liefst 44 procent zich niet herinneren wanneer de laatste keer was terwijl van de mensen die wél samen slapen dit maar zes procent is. Slaap je niet samen in één bed en mis je seks? Je weet dus wat jou te doen staat.  

Beeld: Photo by Becca Tapert on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top