Interior

Goed nieuws! Deze mega webshop heeft vanaf nu een eigen interieurlijn

Goed nieuws! Deze mega webshop heeft vanaf nu een eigen interieurlijn

Zodra jij je eigen stulpje kreeg, is het vast begonnen met kriebelen. Een mooi ingericht huis is namelijk minstens net zo leuk als een fijne garderobe. Trends gaan wat langzamer dan in de mode en de prijzen lopen net zo uiteen maar een goed interieur is nooit af. Nu hebben wij een nieuw adresje om voor spullen te shoppen.

Maak kennis met ASOS SUPPLY. Jawel, de giga webshop heeft nu ook een eigen interieurlijn. Al een tijdje geleden was ASOS begonnen met de verkoop van items van andere merken voor de inrichting van een huis en dat liep zo goed, dat het smaakte naar meer. Twee jaar geleden ging ASOS aan de slag met de interieurcollectie en het resultaat is nu gepresenteerd.

De collectie is onderverdeeld in Eclectic Luxe, Cool Minimal en Global Traveller lijnen die precies vertellen waar het allemaal om draait. De prijzen lopen op dit moment uiteen van 8,49 euro voor een pennenhouder met print tot 49,99 euro voor een vloerkleed. Alles is dus super betaalbaar en dat is precies waar ASOS voor ging: een interieurcollectie die betaalbaar is 'voor iedereen'. 

Ben je op zoek naar een nieuw dekbed, een coole spiegel of een plantenstandaard? Neem dan zeker even een kijkje bij ASOS SUPPLY.


 

Beeld: ASOS
Deel dit artikel
Back to top