Fashion

Dit zijn de 4 grootste street style trends bij Copenhagen Fashion Week

Dit zijn de 4 grootste street style trends bij Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week is in volle gang. Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat er op de catwalk gebeurt maar stiekem zijn wij meer geïnteresseerd in wat er nu gedragen wordt door de mensen die de shows bezoeken. Street style biedt immers een grote inspiratie voor draagbare looks voor nu.

In Copenhagen is het op dit moment net zo koud als in Nederland en de bezoekers van de modeweek zijn, op een enkele uitzondering daargelaten (we spotten iemand met hakken met enkel bandjes over de voeten - YIKES), lekker warm én modisch gekleed. In de grote hoeveelheid outfits zijn vier trends te herkennen. Kijk je even mee?

Het groter dan grote pak
Het pak doet het altijd wel goed maar tijdens Copenhagen Fashion Week is het opvallend hoeveel van de bezoekers zich hullen in een exemplaar dat flink oversized is. De look zorgt voor een sterke uitstraling en dat vinden wij helemaal niet erg. Een oversized blazer of mantel is trouwens ook goed.Groen moet je doen
En met name als het een knallende variant is. Army is sowieso niet weg te denken uit de garderobe maar de bezoekers van Copenhagen Fashion Week gaan liever voor de felgekleurde versie. Van jassen tot details van een print tot een groene broek: het is allemaal mogelijk.

Goed geruit
Dit is misschien wel de grootste trend tijdens deze editie van Copenhagen Fashion Week. De bezoekers zijn duidelijk dol op deze print en we zien 'm dan ook in diverse varianten terugkomen in de outfits. Van opvallend gekleurd tot klassiek en van op een mantal tot op een rok. De opties zijn eindeloos.

Neutraal
Bruintinten zien we de afgelopen tijd al veel maar voor komend voorjaar gaan we bij voorkeur voor een wat afgezwaktere versie als we de bezoekers van de modeweek in Kopenhagen mogen geloven. Denk aan roomwit en lichtbeige: dit zijn tinten die het goed deden bij het publiek.Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top