Lifestyle

Dit zijn de 5 mooiste smartphones van dit moment

Dit zijn de 5 mooiste smartphones van dit moment

Het is niet alleen om bereikbaar te zijn of om dertig keer per dag je Instagram te verversen. Het is ook je wekker, agenda, verjaardagskalender en navigatie. Geef nou toe, we zijn verslaafd aan onze smartphone en kunnen niet meer zonder 'm. In 1998 deed je GSM (koelkast) ook prima zijn werk, maar het is anno 2018 wel zo fijn om een mooie telefoon uit je fanny pack te toveren. 

Is de batterij van je telefoon continue leeg en ligt je elektronische apparaatje daarom twee keer per dag aan de oplader? Dan is het hoog tijd voor een nieuwe! Eerlijk is eerlijk, jullie brengen zoveel tijd samen door, dat het echt belangrijk is om een goede telefoon te hebben. Maar voor welke moet je dan gaan? We hebben onze top 5 mooiste telefoons van dit moment hieronder voor je op een rijtje gezet. 

 

Onze top 5 mooiste telefoons van dit moment: 

 

1. Samsung Galaxy S9 

Infinity pool move over, de Samsung Galaxy S9 heeft namelijk een infinity display. Het scherm vult bijna de hele voorkant van de telefoon. Kleuren spatten van het scherm af en het display is altijd (ook in fel zonlicht) goed af te lezen. De camera van de Samsung Galaxy S9 heeft een variabel diafragma, hiermee kan de telefoon meer licht in het donker opvangen waardoor je nog mooiere plaatjes kunt schieten. Onze nummer 1 in het rijtje van de mooiste telefoons op dit moment. 

 

2. Huawei P20 Lite

Onze nummer twee in het rijtje van de mooiste telefoons van nu: De Huawei P20 Lite. Het toestel beschikt over een dubbele camera aan de achterkant van beide 16 megapixels. Dit is de telefoon met de meeste megapixels van het hele rijtje. Hiermee leg jij je leukste momenten mega scherp vast. Je ontgrendelt de telefoon supersnel door de vingerafdrukscanner aan de achterkant. Easy as it is! Is je batterij bijna leeg? No worries, deze is binnen no time weer vol door de snellaadfunctie. Het beste nieuws: de telefoon is er ook in een pink variant. 

 

3. Iphone Xs

Apple lover? Dan is dit de telefoon die je zoekt. De luxe Iphone Xs is zuiniger en sneller dan zijn voorganger. De telefoon heeft een Face Id, waardoor je de telefoon zonder aan te raken kunt ontgrendelen. Voor alle golden girls, er bestaat ook een gouden variant van de Iphone Xs. Een goede derde plek in het rijtje van de mooiste telefoons op dit moment. 

 

4. Nokia 7 Plus 

De Nokia 7 Plus is een Android One smartphone, hierdoor bevat het toestel geen onnodige apps die opslagruimte innemen. Niet vies van een serie bingewatchen? Op het 6 inch Full HD beeldscherm kijk je films en series in hoge kwaliteit. Serie kijken en dan het liefst tegelijk ook met een vriendin appen? Geen probleem, met het splitscherm kun je namelijk meerdere apps tegelijk gebruiken. Een welverdiende vierde plek! 

 

5.LG G6

We sluiten de top vijf van de mooiste telefoons af met de LG G6. De telefoon heeft een luxe design door het glas en metaal wat voor de buitenkant is gebruikt. Daarnaast heeft het toestel een waterdichte behuizing. Ideaal als je je telefoon meeneemt onder de douche voor een live concert. Het toestel heeft een groot 5,7 inch-scherm en is in drie kleuren verkrijgbaar: wit, zwart en zilver. 

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top