Lifestyle

Hier maak je je moeder heel blij mee deze Moederdag

Hier maak je je moeder heel blij mee deze Moederdag

Aanstaande zondag is het Moederdag en dan zetten we natuurlijk onze lieve mama's in het zonnetje. Met een bezoekje, een bos bloemen en misschien zelf een cadeau? Weet jij al wat je je moeder wilt geven? Wij hebben een héél leuk idee...

Sieraden én bloemen

Ik durf te zeggen dat bloemen en sieraden twee dingen zijn waar je een vrouw altijd blij mee kunt maken. Of het nu voor een date is, een verjaardag of Moederdag, deze twee cadeaus (het liefst in combinatie ;)) zijn altijd een succes. Mijn moeder bijvoorbeeld is enorm fan van Buddha to Buddha en is de trotse eigenaresse van een ring en armband, maar zou graag nog veel meer bezitten. Want laten we eerlijk zijn, normaal zeggen we less is more, maar dat geldt niet voor Buddha to Buddha sieraden.
Super cadeautip voor Moederdag

Super cadeautip

Is jouw moeder net zo gek van deze sieraden en overweeg je haar een Buddha to Buddha sieraad voor Moederdag te geven? Let dan even op. Het sieradenmerk heeft speciaal voor Moederdag een superleuke actie. Koop je namelijk voor €99,- aan Buddha to Buddha producten, dan krijg je een Bloomgift cadeaukaart voor een rozentaartje die je online kunt verzilveren. Een rozentaartje is zo'n prachtig rond doosje gevuld met rode rozen (zie afbeelding hierboven) en hoe leuk is dit om ook nog extra aan je moeder te kunnen geven? Twee vliegen in één klap en dubbel geluk! Ga snel naar de website van Buddha to Buddha om te shoppen!

Let op! De Moederdagactie is geldig tot 13 mei in geselecteerde winkels en online. 

Het perfecte cadeau om te geven op Moederdag

Het perfecte cadeau om te geven op Moederdag

 

Deel dit artikel
Back to top