Fashion

Dit zijn de 9 key items voor zomer 2018

Dit zijn de 9 key items voor zomer 2018

De zomer van 2018 zit weer vol fijne fashion trends. Van linnen jurken en rieten tassen tot chique slingbacks en denim jacks. Weten in welke trenditems je deze zomer het beste kunt investeren? Dit zijn ze!

1. Puntige slingbacks

Na jaren van plateauzolen en chunky blokhakken is het tij nu toch echt gekeerd. Hoge hakken maken plaats voor smalle, kleinere hakjes (je weet wel, het soort dat je nog kent uit ongeveer iedere aflevering van Sex and the City). Je kunt ervan vinden wat je wil, maar comfortabel is het wel.

2. Straight leg jeans

De jaren 80 spelen een grote rol in het modebeeld van 2018. Een hoge taille, gepofte mouwen, grote oorbellen en power suits zijn weer volop aanwezig. Wil je één item aanschaffen? Ga dan voor een straight leg jeans. Stijlvol, retro en combineert overal mee.

 

Een bericht gedeeld door Tine Andrea (@tineandreaa) op

3. Oversized blazer

Oke, eigenlijk kun je dit seizoen ook niet achterblijven zonder een oversized blazer. Liefst in een beige of bruine kleur. Combineer met en basic top en mooie sieraden voor een vrouwelijke touch. 

4. Polkadot blouse

Eigenlijk is de polkadot eerder een klassieker dan een trend, maar toch zie je de stippenprint in sommige periodes vaker dan in andere. Deze zomer is ie weer terug; we zien hem het liefste in een gepofte vorm

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@songofstyle) op

5. Kleine zonnebril

Dat zomer 2018 dé zomer van de kleine zonnebrillen is moge duidelijk zijn. Wellicht zag je het niet aankomen, maar kekke, kleine zonnebrilletjes worden weer volop in het modebeeld gespot. Waar je - als je het ons vraagt - deze zomer voor moet gaan? Een kleine cateye bril. Vrouwelijk, retro en helemaal on-trend!

6. Rieten tas

Geef je outfit een stylish tintje met een gezellig mandje. Combineer hem bijvoorbeeld met een tof broekpak of een zwierige jurk en je bent klaar voor het nieuwe seizoen.

7. Linnen jurk met knopen

Of je nu gaat voor een midi dress of een mini-exemplaar, de button dress geeft je look een vintage vibe. Perfect voor zowel een dagje strand als een middagje shoppen of een casual borrel. 

 

Een bericht gedeeld door A Y L I N (@aylin_koenig) op

8. Gouden sieraden

Juwelen mogen weer gezien worden. Ze zijn niet meer miniscuul klein, maar groter en opvallender. Bij voorkeur in goudkleur.

 

Een bericht gedeeld door lili_claspe (@lili_claspe) op

9. Wit denim jack

Ben je een knoeipot? Dan is deze trend misschien niets voor jou. Wit spijkergoed is terug en wij zijn fan! Fijn voordeel: wit denim is chic en casual tegelijkertijd!

 

Beeld: Instagram @marlienbesselink

 

Deel dit artikel
Back to top