Haarverzorging

9x Haarinspiratie voor Oudjaarsavond

9x Haarinspiratie voor Oudjaarsavond

Eerder schreven we al over party outfit inspiratie, maar je haar maakt je party look natuurlijk pas écht af. Daarom mogen we hier ook wel wat aandacht aan besteden. Was jij van plan om je haar op Oudjaarsavond zoals altijd te dragen? Juist op deze avond mag het wel iets feestelijker dan normaal. Laat je inspireren en haal die gel en haarlak maar alvast uit de kast! 

Optie 1: strak opgestoken

Haar wat strak naar achteren is gebonden is hot en er zijn veel variaties mogelijk: een strakke hoge staart, een hoog knotje, een lage knot of staart. Ideaal voor een avond uit, want je haar zit in ieder geval goed en ook niet de hele tijd in je gezicht. Wat je nodig hebt? Haarlak en eventueel gel. Laat je inspireren!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Michaela Nicole Watson (@babychaela) op

Optie 2: Los 

Los haar is altijd een goede optie voor een feestje. Ga je voor supersteil of een volumineuze bos met slag of krullen? Een middenscheiding of een hair flip? Laat je inspireren door alle pracht en praal hieronder! 

Optie 3: Wet look

De wet look blijft perfect voor de feestdagen! Was je haar (vooral) niet en kam het vervolgens strak naar achteren. Spuit er heel veel haarlak in en gebruik ook nog wat extra gel voor een extra glanseffect. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Optie 4: Haarclips

Dit jaar was de comeback van de ouderwetse hairclips en dat mag tijdens de feestdagen gezien worden. Ga jij voor twee dezelfde haarclips aan beide kanten van je middenscheiding?  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Yara Michels (@yara_michels) op

 

Weet jij al wat je gaat doen? Geniet en alvast gelukkig nieuwjaar!

Deel dit artikel
Back to top