Beauty

De ultieme make-up wishlist voor kerst

De ultieme make-up wishlist voor kerst

Nu de kerstboom staat, de mistletoe hangt en de eerste sneeuwvlokken al zijn gevallen, is het de hoogste tijd voor wat kerstcadeau inspiratie. Want wat zet je dit jaar op je Christmas wishlist? Of wat geef je jouw zus, vriendin of moeder cadeau? Wij zetten onze favoriete kerstcadeautjes op een rij!

Ieder jaar weer is een verlanglijstje maken een ding. Het lijkt wel of je het hele jaar door genoeg weet om te vragen, maar op het moment dat je eindelijk je wishlist mag opstellen is je hoofd blanco. Want waar word je nou eigenlijk blij van? That's why we're here! Het enige wat je hoeft te doen is dit lijstje doorsturen naar de kerstman of gewoon 'heel per ongeluk' je laptop op deze pagina open laten staan...

1. Volume Million Lashes Mascara Waterproof

Als er één mascara niet mag ontbreken op je lijstje dan is het de Volume Million Lashes mascara wel. Wij probeerden afgelopen jaar verschillende varianten van deze populaire mascara, en de waterproof versie is onze favoriet! 

2. False Lash Miss Babyroll Mascara

Wil je perfect gekrulde wimpers die niet na vijf minuten alweer zijn ingestort? Dan is de Miss Babyroll mascara jouw beste vriend. Deze mascara heeft een uniek borsteltje, die je wimpers behalve volume ook een 'permanentje' geeft, waardoor ze goed in de krul blijven zitten.

3. Color Riche Matte lipstick

2017 was het jaar van matte lipsticks. Is er in jouw badkamerkastje nog steeds geen mat stiftje te vinden? Zet de Color Riche Matte dan maar snel bovenaan jouw wishlist!

4. Color Riche Satin lipstick

Zijn matte lipsticks niet jouw ding? Dan is de Color Riche Satin ook een geweldige lipstick met intense kleurpigmenten. De voedende bestanddelen houden je lippen zacht, glad en soepel. Wat wil je nog meer? 

5. Paradise Extatic Mascara

Zonder twijfel de meest gehypte mascara van het jaar: de Paradise Extatic. Heb je hem nog niet kunnen proberen? Dat wordt dan de hoogste tijd, want guess what? Life is too short to wear bad mascara!

6. Paradise Extatic Brow Pomade

Een geniaal product voor Instagram-proof wenkbrauwen! In een wereld waarin selfies een grote rol spelen en perfecte wenkbrauwen het ultieme schoonheidsideaal zijn, kan de Paradise Extatic Brow Pomade eigenlijk niet in je make-up tas ontbreken. Met deze waxachtige gel subtantie geef je je wenkbrauwen kleur en breng je je wenkbrauwhaartjes binnen no-time in model!

7. Super Liner Perfect Slim

Van een mooie winged eyeliner krijgen we nooit genoeg. Het is onze go-to op dagen dat we weinig inspiratie hebben, maar wanneer je toch on point voor de dag wilt komen. De perfecte eyeliner voor een precieze winged eye? De Super Liner Perfect Slim!

8. Infallible Lipstick

Nu staat er al een matte en een glanzende, voedende lipstick op het lijstje, maar wat dacht je van een langhoudende lipstick? De Infallible lipstick breng je makkelijk aan in twee stappen, het blijft perfect zitten en het geeft niet af! Met andere woorden: deze lipstick overleeft al je kerstdiners en nieuwjaarsborrels ;).

9. Elnett Satin Heat Protection Spray

Ben jij iemand die graag haar haren föhnt, stijlt of krult? Dan is de Heat Protection Spray van Elnett Satin een absolute must. Deze spray biedt hittebescherming tot wel 230°C, het beschermt tegen luchtvochtigheid en pluizig haar, en het maakt het haar glad en soepel!

10. True Match Highlighter

Heb jij al een liquid highlighter in jouw make-uptasje zitten? Nee? Dan mag deze zeker niet ontbreken op je X-mas wishlist. Vloeibare highlighter blendt namelijk nóg mooier met jouw huid, wat zorgt voor een optimale natural glow. En wist je dat highlighter en foto's ook heel goed samengaan? Wacht maar tot je de kerstfoto's terugziet ;).

 

Fijne feestdagen!
 

Deel dit artikel
Back to top