Beauty

Deze musthaves moet je meenemen bij je volgende tripje

Deze musthaves moet je meenemen bij je volgende tripje

Temperaturen zakken en de bladeren vallen van de bomen. We geven je daarom groot gelijk als je in dit najaar nog een aantal daagjes er tussenuit gaat. Onze zomer stelde namelijk niet zoveel voor. Dus ga jij heerlijk nog even de zon opzoeken of een mooie stad ontdekken? Wij hebben een checklist voor je met 7 onmisbare producten tijdens jouw trip! 

1. Soundbox koffer

Een fijn tripje begint natuurlijk met een fijne koffer. Met een hardschalige koffer blijft je bagage droog en worden je spullen extra beschermd, big win. Wat zo handig is aan deze Soundbox koffer van American Tourister is dat je hem ook nog eens kunt uitbreiden naar een groter formaat, zodat je al jouw shoppings mee naar huis kunt nemen. En dan nog iets, hoe leuk zijn de kleuren en het design van deze koffers? 

 

2. Laptop rugtas

Deze American Tourister rugtas is ideaal voor een tripje. De SonicSurfer lifstyle collectie past perfect bij je urban-casual outfit en je kan er bovendien veel in kwijt. Deze stijlvolle rugtas voelt super licht aan en kan je gemakkelijk meenemen als handbagage in het vliegtuig. De SonicSurfer lifstyle collectie past perfect bij je urban-casual outfit en je kan er bovendien veel in kwijt. Deze stijlvolle rugtas voelt super licht aan en kan je gemakkelijk meenemen als handbagage in het vliegtuig. 

 

3. Garnier city mist SPF 50

Je herkent het vast wel: je smeert 's ochtends je huid met zonnebrand in, vervolgens breng je make-up aan en de rest van de dag smeer je je gezicht niet meer in terwijl dit wel belangrijk is. De Garnier Advanced Protecting Hydrating Face Mist SPF 50 is perfect voor een citytrip, want deze kun je over je make-up aanbrengen. Je sprayt het over je gezicht en vervolgens trekt het vanzelf in. Je hoeft het product ook niet uit te smeren. Makkelijker kun je je huid niet beschermen tegen de zon! 
 

4. BB summer legs

Ga jij naar een bestemming waar je nog heerlijk met blote benen kunt rondwandelen? Dan heb je toch echt bruine benen uit een tube nodig. L'Oréal Paris Sublime Bronze BB summer legs geeft je direct egale bruine benen zonder strepen. Je wast het er zo weer af met zeep!

 

5. BB cream

Begin je dag met het smeren van een BB cream. Dit is een combinatie van een dagcrème en een foundation, waarmee je je gezicht verzorgd én egaliseert. Je bent hierdoor binnen no time klaar bent met je ochtend routine en daardoor kun je nog langer van je dag genieten. De L'Oréal Paris Nude Magique BB cream geeft een lichte dekking voor je onzuiverheden en is tegelijkertijd ook verzorgend. Ready to go!

 

6. Babylips

Maybelline Babylips balm & blush geeft je lippen een subtiel kleurtje en ook je wangen zijn de hele dag van een gezonde blos voorzien. Twee in één producten zijn nou eenmaal altijd handig op een tripje! En dit is zo'n fijn potje dat je er verslaafd aan zult raken (beloofd!).

 

7. Waterproof mascara 

Nog zo'n musthave tijdens een tripje is waterproof mascara. Of je nu in een warm land afkoeling gaat zoeken in het zwembad of dat je een hele dag door de stad aan het slenteren bent, het is hoe dan ook een pré dat je mascara de hele dag blijft zitten. The Colossal Big Shot waterproof mascara is onmisbaar in je bagage! 

 

Enjoy your trip!  ?

 

 

Deel dit artikel
Back to top