Lipstick

Zo krijg je vollere lippen à la Kylie Jenner

Zo krijg je vollere lippen à la Kylie Jenner

De trend van de volle lippen is een aantal jaar geleden gestart en het ziet er naar uit dat het voorlopig nog niet op zijn terugloop is. Of daar dan ook injecties aan te pas moeten komen? Nee hoor! Pak je telefoon, open TikTok en je ontdekt een hack om vollere lippen te creëren met lipliner.

@a_astera_a #viral #lipwing #lipwingchallenge #fyp #foryou #trending ♬ Ferrari Horses - D-Block Europe & RAYE

Hack: vollere lippen à la Kylie Jenner met een lipliner

Lipliners zijn er namelijk allang niet meer alleen om ervoor te zorgen dat je lipstick langer blijft zitten. Lipliners zijn de uitkomst als het gaat om het creëeren van volle lippen, mits je ze goed gebruikt, natuurlijk! Wij laten je zien hoe. Met de lipwing hack van TikTok kun je je lippen als het ware liften met slechts een lippotlood.

Zo doe je het

Het maakt niet uit met welk lippotlood je het doet, want het gaat er namelijk om hoe je de lipliner aanbrengt. De truc is dus om een wing te maken in de hoeken. Begin bij je cupid’s bow. Dit stukje van je lippen mag je over-linen. Dit laat je lippen voller lijken en verkort het stukje huid tussen je neus en lippen. Daarna trek je lijnen naar je mondhoeken, zonder dat je buiten je natuurlijke liplijn tekent. 

Ga vervolgens verder bij het middenstuk van je onderlip, ook hier mag je voorzichtig buiten de natuurlijke lijn van je lippen tekenen. Trek vervolgens de lijn door naar je mondhoeken en creeër een wing zoals jij dat mooi vindt. Oefening baart kunst!

 

 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top