Beauty

Deze gekke beauty trend gaat viral op Instagram

Deze gekke beauty trend gaat viral op Instagram

Glitter op je oogleden, onder je wenkbrauwen en in haren. De afgelopen jaren zijn er al heel wat beauty trends met glitter voorbijgekomen. Dacht je dat er geen lichaamsdeel meer over was om in de glitter te zetten? Wrong! Beauty addicts hebben alweer een andere plek gevonden om in de kijker te zetten: de tong. 

De Australische make-up artist Jacinta Vukovic ontdekte de trend per ongeluk, toen ze uitschoot tijdens het maken van een glitter lip. “I thought I would embrace it and make it the main focus,” vertelt ze op Instagram. Sinsdien gaat de trend viral en komen we op Instagram overal glitter tongen tegen. 

glitter tong trend

Een glittertong maken lijkt misschien leuk, maar echt goed voor de gezondheid lijkt het ons niet. Van een beetje glitter inslikken ga je natuurlijk niet dood, maar het kan wel problemen met de spijsvertering veroorzaken en zelfs opstopping tot gevolg hebben. Wil je toch per se een glittertong proberen? Dan suggereren wij de glittersoort die je ook bij het decoreren van taarten gebruikt...

Beeld: Instagram @Jacintavukovic, @liza.klubnika

Deel dit artikel
Back to top