Beauty

Met deze trucjes krijg je snel wittere tanden

Met deze trucjes krijg je snel wittere tanden

Voor vele vrouwen zijn wittere tanden een droom, we willen het het liefst allemaal. Onze tanden bleken vinden we misschien een stapje te ver, te duur of eng. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven om te proberen. Dit zijn de meeste snelle manieren om jouw tanden witter te laten lijken!

De kleur van je lippen

Je lipkleur heeft een grote inbreng op de kleur van jouw tanden. Dit heeft te maken met de ondertoon van de lipstick. Kies je bijvoorbeeld een kleur met een oranje ondertoon, dan lijken jouw tanden sneller geel. Een lipstick met een koele tint zorgt er juist voor dat jouw lippen witter lijken. Kies dus bij voorkeur voor een rode lipstick met een blauwe ondertoon!

Ga de zon in

Wanneer jouw huid bruiner is, lijken jouw tanden meteen witter. Zorg daarom voor een gezonde teint. Ook zeggen sommige mensen dat wanneer je jouw tanden blootstelt aan de zon, ze ook sneller wit worden… Heb je geen tijd om in de zon te zitten? Smeer je in met zelfbruiner. Je ziet meteen effect!

Wanneer je meer tijd hebt

Natuurlijke producten hebben wat langer de tijd nodig voordat je effect ziet, maar het is wel beter voor je gebit. Er zijn verschillende niet schadelijke producten die jouw tanden witter maken, zoals zout. Lees hier meer over hou je jouw tanden witter maakt met natuurlijke producten.

Altijd blijven poetsen

Het belangrijkste is dat je goed blijft poetsen, flossen en stoken. Poets elke dag twee keer jouw tanden met een whitening tandpasta. Hierdoor worden jouw tanden opgelicht en heb je al een mooie basis gelegd. Overdrijf niet met te vaak of te hard poetsen, hierdoor verdwijnt het glazuur op jouw tanden, trekt het tandvlees terug en komen jouw wortelen bloot te liggen.

Beeld: Instagram, @realbarbarapalvin, @lara_stone, @kristinabazan

Deel dit artikel
Back to top