Beauty

3 bronzer tips die je nog niet kent

3 bronzer tips die je nog niet kent

Niets staat mooier dan een zwoele, warme glow. Met het zomerseizoen in het vooruitzicht heb je vast al een nieuwe bronzer in huis gehaald. Maar weet je ook hoe je hem het beste aanbrengt? Met de volgende drie bronzer tips breng je jouw bronzer voortaan aan als een pro!

1. Horizontaal

De traditionele manier om bronzer aan te brengen ken je vast wel: in de vorm van een '3'. Dit houdt in dat je start bij de haarlijn op je voorhoofd, vervolgens breng je hem aan op je jukbeenderen en tot slot werk je naar de kaaklijn toe. Toch kan het ook anders. Breng je bronzer bijvoorbeeld eens horizontaal aan op je voorhoofd, vlak boven je wenkbrauwen. Pak daarna ook je wangen, kin en neus mee. Het voordeel van deze techniek? Hij bootst eigenlijk na hoe de natuurlijke zon op je gezicht valt. 

2. Transparant poeder

Breng voordat je bronzer gebruikt eerst eens een transparante poeder aan. Deze voorkomt een vlekkerige finish doordat de bronzer zich goed kan blenden. Hello sun-kissed finish!

3. Opwaartse bewegingen

Gebruik je een matte bronzer om je jukbeenderen te contouren? Doe dit dan met opwaartse bewegingen en laat de bronzer mooi overlopen tot in je blush. Blend je bronzer normaal gesproken uit naar beneden? Niet doen, dit kan je zo tien jaar ouder maken!

zo breng je bronzer aan

Welke bronzer tip kende jij nog niet?

 

Beeld: Instagram @lorealmakeup, @lorealmakeup

 

Deel dit artikel
Back to top