Beauty

Zó rock jij een stoere color look + WIN festivalkaartjes By The Creek

Zó rock jij een stoere color look + WIN festivalkaartjes By The Creek

Festival seizoen is on! Naar hoeveel ben jij er al geweest? En heb je er nog meer op je lijstje staan? Volgende week zaterdag 8 juli is het tijd voor de tweede editie van By The Creek, met opnieuw een perfecte combinatie tussen house, r&b, hiphop, techno beats en meer. Wil jij aanwezig zijn? Scroll dan verder en zie hoe jij kaartjes kunt winnen! We mogen er 5x2 weggeven!

First things first: je look

Jouw verschijning is al de helft van het feestje! Hoe je By The Creek maximaal gaat rocken? Met een statement haarkleur natuurlijk. Ondertussen ben je vast wel bekend met Colorista van L'Oréal Paris, waarmee je supermakkelijk je haar in alle kleuren omtovert. Extra fijn voor een festival: de sprays waarmee je je haar voor één dag een kleur geeft. Je wast het er zo weer uit met shampoo! Te gek toch? Je kunt het zo gek nog niet bedenken en daarom hebben wij inspiratie voor jouw look verzameld. Deze color babes spotten wij op Amsterdam Open Air vorige maand. En win jij kaartjes voor By The Creek, dan krijg je er ook een Colorista pakket bij! 

Gold digger

Altijd al eens een red head willen zijn? Dit is hét moment om het eens uit te proberen en er volop van te genieten, terwijl je in de zon danst op de fijnste deuntjes. Kleur je gehele haar of alleen de onderkant. Spray je haar voor één dag in hot pink of kleur je haar met de #redhair washout voorafgaand aan het festival. De washout houdt ongeveer 1 à 2 weken aan en vervaagt bij iedere wasbeurt. Het goede nieuws: rode tinten pakken op álle kleuren haar. Hoe lichter je haar, hoe feller de kleur!

Zo draag je gekleurd festival haar

A Purple-Blue love affair

Is rood niet spannend genoeg voor je? Ga dan voor een knallende kleur blauw in je haar. Wist je dat blauw en paars een topcombinatie zijn? Laat de kleuren in elkaar overlopen of draag plukjes paars en blauw door elkaar.

Zo draag je gekleurd festival haar

Pretty Pastel

Toch liever een subtiele kleur in je haar? Dan zijn pastelkleuren de uitkomst! Geef je haar een gloed die niet mega extreem is, maar waarmee je toch een statement maakt. Kies ervoor om alleen een deel, bijvoorbeeld je punten of roots, te kleuren voor een special effect

Zo draag je gekleurd festival haar

Braids for days

Vlechten! Perfect voor als je je geen zorgen wilt maken over je haar gedurende de dag. Geef jouw lokken je favoriete kleur en vlecht het vervolgens in. Laat je verrassen door het effect van de kleuren! Nog leuker: vlecht je haar eerst in en spray vervolgens één of meer kleuren over de vlecht. Nog een tip van haar goeroe Floor Kleyne: "Geef je vlecht meer body door hem losjes uit elkaar te trekken. Zo lijk je ineens veel meer (en dikker) haar te hebben. Geen invlecht skills? Maak dan eerst een hoge staart en dan pas een vlecht."

Zo draag je gekleurd festival haar
Beeld: L'Oréal Paris Colorista, Instagram: @josephineskriver @chaneliman @badgalriri
 

Win: 5x 2 tickets By the Creek + Colorista 

Wil jij zaterdag 8 juli naar By the Creek, dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namelijk 5x duo entreekaartjes weggeven (voor jou en je vriendin of vriend) én daarbij een Colorista pakket. Bovendien is Colorista ook aanwezig op By the Creek en kun je je haar ook ter plekke laten kleuren! Dus wil jij kans maken op twee kaartjes en een te gek pakket waarmee jij je haren een kleur kunt geven voor het festival? Vul het deelname formulier hieronder in en wie weet mogen we jou blijmaken! Winnaressen krijgen maandag 3 juli bericht. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, want we geven volgende week ook nog festivalkaartjes weg voor Buiten Westen! 

Deel dit artikel
Back to top