Lipstick

Deze lipstick past bij elke mood

Deze lipstick past bij elke mood

Kleding mag dan een goede manier zijn om je gevoel uit te drukken, dat neemt niet weg dat beauty ook een uitlaatklep is. Een lipstickkleur kan bijvoorbeeld heel veel zeggen over hoe jij je voelt. Ben je in een flirterige bui? Dan zal een roze lipstick jou aanspreken, terwijl je misschien liever naar paars grijpt op momenten dat je de hele wereld aankan. 

Wij vrouwen zijn zo wisselvallig als maar kan als het gaat om emoties. Daar speelt Maybelline perfect op in met een speciale lipstick-lijn vol sprekende lipstickkleuren voor iedere mood: de Color Sensational Lipsticks. Voor iedere bui ontwikkelde Maybelline een andere kleur. Van de mooiste rood tinten voor brutale buien tot subtiele nude-tinten voor een evenwichtige dag. 

If you're feeling... bold!

bold lips color sensational maybelline

Een brutale bui? Dan is rood de perfecte kleur voor jouw lippen. Een rode lip is niet alleen elegant en tijdloos, maar geeft je ook power en zelfvertrouwen. Het grote voordeel van een rode lip? Je kunt hem dragen met een super simpele outfit, terwijl je er toch geweldig uitziet! Kies bijvoorbeeld voor Maybelline's klassieke kleur Lady Red of de Siren In Scarlet, een geweldige matte roodtint. 

If you're feeling... flirty!

color sensational pink

Roze is perfect voor een flirterige bui. Tijdens een romantische mood kun je dus het beste kiezen voor een zachte rozetint, zoals de Pink Hurricane. Wil je knallen? De Fuchsia Flash is een frisse roze kleur die je jonger maakt en je een gezonde gloed geeft. Zeker als je hem combineert met een roze blush. Ook heel mooi: een roze lip met een cateye. Wist je trouwens dat vrouwen met roze lippen vaak ambitieus zijn?

If you're feeling... confident!

nude lipstick color sensational

Op dagen dat je lekker in je vel zit heb je vaak al genoeg aan een subtiel kleurtje. Voel je je happy en gezegend? Dan is een nudetint perfect voor jou! Nude lipstick geeft je een sophisticated en elegante uitstraling en is zeer geschikt voor de no make-up look. Kies wel voor een nudekleurige lipstick die goed bij je huid past. Een te lichte tint kan je bijvoorbeeld erg bleek maken, terwijl een te donkere kleur ook niet mooi staat. Onze favoriet uit de Maybelline Color Sensational lijn: de Nude Embrace. Deze tint is niet over de top en past perfect bij een lucky mood. Op zoek naar een nude tint die net iets meer naar het roze kleurenpalet neigt? Dan is Smokey Rose ook een hele mooie! 

If you're feeling... fearless!

color your mood purple

Ken je ze: dagen waarop je de wereld aankan? Waarop alles meezit en waarop je je door niets of niemand uit het veld laat slaan? Dit is het perfecte moment om een gewaagde lipstickkleur uit te proberen. Want heb je wel eens gedacht aan paars? Deze uitdagende kleur is een tikkeltje mysterieus en trekt meteen de aandacht. Kies voor een intens paarse kleur als je gaat voor power, bijvoorbeeld de Plum Passion. Een meer neutrale paarstint zoals Berry Bossy geeft een meer sophisticated twist. 

 

color your mood day

maybelline color your mood

Nice to know: op 10 mei is het Color Your Mood day. Het perfecte moment om jouw stemming te laten zien middels een lipkleur. Voor welke kleur ga jij? 

Beeld: Instagram @maybelline

 

Deel dit artikel
Back to top