Nagellak

De leukste nagellak kleurtjes voor het paasontbijt

De leukste nagellak kleurtjes voor het paasontbijt

Morgen is het alweer Pasen! Daar hoef je je make-up look uiteraard niet voor aan te passen, maar het is wel leuk om met kleine details toch een beetje op de gelegenheid in te spelen. Lak je nagels dit weekend daarom in een Paasproof kleurtje. Hieronder hebben we de vijf leukste nagellak kleurtjes voor tijdens het paasontbijt op een rijtje gezet. 

Pastel Pasen

Deze vijf pastelkleurtjes zijn perfect voor de Paasdagen! Het zijn zachte kleurtjes waar je meteen gelukkig van wordt. Leuk voor tijdens het paasontbijt, maar ook nog tijdens een feestje 's avonds. Je weet wat je te doen staat vandaag! 

virgin snow- Als je zoekt naar een pastel paarse kleur, hoef je niet meer verder te zoeken. Dit is de perfecte kleur, die iedereen staat! Niet alleen voor Pasen, deze kleur is geschikt voor alle zonnige dagen.

chillato- Al eerder vertelden we dat dit de kleur is voor aankomende zomer. Met chillato gelakte nagels match je sowieso met de tafelversiering van je paasontbijt. 

zip me up- Als je ooit een groene nagellak kleur wilt proberen, is dit absoluut de tint die je moet proberen! Deze frisse mintkleur tovert een lach op je gezicht!

perfect posture- Deze prachtige pastelblauwe kleur is een eyecatcher bij iedere outfit. 

lace me up- Lichtroze doet het eigenlijk altijd goed op je nagels. Dit kleurtje is subtiel maar staat ook vrouwelijk en verzorgd. 

 

Wat is jouw favoriet? Laat het ons weten! 

Deel dit artikel
Back to top