Beauty

De gouden tip voor volle wimpers op natuurlijke wijze

De gouden tip voor volle wimpers op natuurlijke wijze

Iedereen wil het: lange en volle wimpers. Al sinds de welbekende plakwimpers zijn uitgevonden is iedereen er mee in de weer. Later zagen we de wimper extension opkomen. Maar zijn dit de enige oplossingen? En is er een natuurlijke manier om creëren? Lees snel verder en misschien loop jij over een tijdje met geweldige wimpers rond.

Wij hebben namelijk dé gouden tip...

Castorolie!

Castorolie, ook wel ricinusolie, Wonderboomolie of kortweg wonderolie genoemd, is een bijzondere en volledig natuurlijke olie afkomstig van de wonderboom. Castorolie wordt al eeuwen gebruikt voor vele doeleinden, waaronder cosmetisch gebruik. Zo schijnt de actrice Angelina Jolie te zweren bij de tropische castorolie voor mooie, volle en glanzende lokken. Maar ook voor de huid heeft het heel wat in petto.

wimpers
 

Hoe gebruik je deze olie? 

Natuurlijk gaat jouw lievelings mascara wel eens op en heb je dus een leeg buisje. Maak je mascara borsteltje helemaal schoon. Nu je borsteltje schoon is kun je elke avond voordat je gaat slapen deze olie aanbrengen. Dit doe je door het mascaraborsteltje in de olie te houden en deze daarna als een mascara over je wimpers aan te brengen. Nu verwacht je misscihen dat je de volgende ochtend wakker word met perfecte lashes, but that is not true. Hou vooral vol, probeer elke avond de olie aan te brengen. Je geduld wordt zeker beloond!

 

Beeld: iStock, Instagram @lorealmakeup

Deel dit artikel
Back to top