Lipstick

Dit is hét stappenplan voor vollere lippen

Dit is hét stappenplan voor vollere lippen

Eerlijk is eerlijk: lippen zoals Irina Shayk willen we eigenlijk allemaal. Niet gezegend met volle lippen en vind je fillers toch wat ver gaan? Dan kan lipliner de uitkomst bieden. Hoe je dit het beste doet zonder dat het er onnatuurlijk uitziet? Celebrity make-up artist Lisa Eldridge legt het uit in één van haar tutorials en wij schreven mee.

1. Exfolieer

Verwijder met een zachte scrub de dode huidcellen van je lippen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je lippen zacht worden, maar door het stimuleren van je bloedsomloop worden je lippen ook een beetje voller.

2. Een laagje balsem

Laat de balsem even intrekken en dep de lippen vervolgens met een tissue zodat ze niet glimmen, maar wel goed gehydrateerd zijn.

3. Een laagje lipstick

Breng vervolgens een laagje lipstick aan over de natuurlijke liplijn. Dep weer met een tissue.

vollere lippen


4. Teken een lijntje

Nu wordt het lastiger: het omlijnen van je lippen met een lipliner. Start bij je mondhoeken en werk naar boven toe. Je onderlip omlijnen gaat het beste met een lach op je gezicht. Neem tussendoor steeds wat afstand van de spiegel zodat je goed kunt zien of je lippen nog symmetrisch zijn.

5. Transparant poeder

De truc: breng een transparante poeder aan op een lipkwast en blend de poeder op het punt waar de natuurlijke lip ophoudt en de lipliner begint. Dit zorgt ervoor dat je lippen een natuurlijke look krijgen. Houd wel in de gaten dat de poeder de kleur niet verstoort.

6. Lichtere lipstick

Tot slot breng je een lichtere lipstick uit dezelfde kleurenfamilie aan. Gebruik deze alleen in het midden van de lippen, aan de boven- en onderzijde. Even deppen met je vingertoppen en voilà!

 

Beeld: YouTube Lisa Eldridge, Instagram @irinashayk

Deel dit artikel
Back to top