Gezichtsverzorging

5x skincare geheimen van topmodellen

5x skincare geheimen van topmodellen

Fotoshoot hier, catwalk daar, vliegtuig in, vliegtuig uit; topmodellen leiden een stressvol bestaan, maar hebben ondanks dat toch een supermooie huid. Dat willen wij ook wel! Lucky us (and you), want wij stuitten op dé skincare geheimen van deze beauty’s. Read on.


Bella Hadid - tandpasta tegen puistjes

Op advies van big sis Gigi Hadid maakt Bella gebruik van tandpasta als ze plots een puistje heeft. Volgens het model werkt het trucje echt, door wat pasta op de puist te smeren droogt de huid uit en ben je er sneller vanaf.


Jay Wright - DIY masker 

Model Jay Wright verwend zichzelf na een show graag met een gezichtsmasker, maar dan wel eentje die ze zelf maakt. Een mengsel van avocado en honing zorgt er volgens eigen zeggen voor dat haar huid gehydrateerd en helder blijft.


Olivia Hunter - regelmatig stomen

Volgens Olivia Hunter is een stoomsessie de manier om je huid een snelle boost te geven. "Vul een kom met heet water en wat muntthee, doe een handdoek over je hoofd terwijl je boven de kom hangt en probeer tien minuten in deze houding te blijven. Daar gaan je poriën van open staan”, aldus Olivia.


Constance Jablonski - let op wat je eet en drinkt

Victoria’s Secret model Constance Jablonski let goed op wat ze eet en drinkt om er zo stralend mogelijk uit te zien. Zo drinkt de blondine niet veel wijn, omdat hier veel suiker in zit.


Jasmine Tookes - gebruik ijsklontjes

Nog een Victoria’s Secret model die haar beauty secret deelt; Jasmine Tookes zweert bij ijsklontjes. Door met een klontje over het gezicht te gaan versnelt de bloedcirculatie, worden rode plekjes geneutraliseerd en ziet je huid er weer fris uit. 

Ga jij de beauty tricks van deze modellen ook uitproberen?

Beeld: Instagram @bellahadid, @thewrightjay, @oliviaclairehunter, @constancejablonski, @jastookes
Deel dit artikel
Back to top