Lipstick

4x roze lipsticks voor de lente

4x roze lipsticks voor de lente

Als we denken aan de lente, dan denken we gelijk aan een frisse en flirty make-up look. Dat betekent: tijd voor een nieuwe lipstick! En wat is nou een fijner kleurtje voor een bright lip dan een felroze of fuchsia om je look mee op te vrolijken? Dit zijn de vier mooiste roze lipsticks voor de lente!

Lijkt een knalroze lipstick jou too much? Wen er maar alvast aan, want felle kleuren integreren in je make-up is dé trend van deze lente En als je dan voor fel kiest, ga dan gelijk voor de pink fever trend. Twee vliegen in één klap! Tip: Als je deze lipstick kleur draagt, houd je oogmake-up dan een beetje neutraal. Denk aan bijvoorbeeld alleen mascara en zet je wenkbrauwen iets aan. Op deze manier kan echt iedereen pretty in pink zijn! 

Hot pink perfection

De Color Riché Doutzen's Delicate Rose van L'Oréal Paris is een lipstick, maar heeft de zachte crèmetextuur van een lip gloss. De lipstick heeft gouden glitters waardoor die extra mooi glanst. Het is dé favoriet van Doutzen Kroes. Vind jij vloeibare lipsticks die je met een kwastje aan kunt brengen fijn? Dan is de Lip Paint Matte King Pink 202 iets voor jou. Deze vloeibare lipstick is superhandig om aan te brengen en dat geldt ook voor de Lip Paint Lacquer Fuchsia wars 103. De Long lasting lipstick Flawless Fuchsia 121 bestaat uit twee delen: een kleur en een verzorgende, hydraterende balsem. Dit geeft het effect dat het ieder moment van de dag lijkt alsof je jouw lipstick net hebt aangebracht.

Van links naar rechts:
L'Oréal Paris Color Riche Doutzen's Delicate Rose
L'Oréal Paris Infallible Lip Paint Matte-King Pink 202
L'Oréal Paris Infallible Lip Paint Lacquer - Fuchsia wars 103
L'Oréal Paris Long Lasting Lipstick- Flawless Fuchsia 121

 

Deel dit artikel
Back to top