Beauty

Jouw feestdagen make-up look survival guide

Jouw feestdagen make-up look survival guide

Het einde van het jaar nadert, wat betekent dat de feestdagen alweer voor de deur staan. En dus ook cadeau-, kleding- en make-up stress. No panic! Voor een mooie beauty look heeft Trend Alert je in ieder geval gecoverd! Je vindt hieronder drie waanzinnige looks, inclusief how to video's, voor al jouw feestelijke gelegenheden.
 

Dinner with the family

Eerste Kerstdag is een dag die vaak gevierd wordt met een familiediner en dat is precies wat jij ook op de planning hebt staan. Met een classic look zit je helemaal goed; prachtig, maar niet té opvallend. Om jezelf wel die feestelijke touch te geven gebruik je de Master Strobing Stick. Highlight hiermee je jukbeenderen, neusbrug, kin en wenkbrauwbot. In de video hieronder zie je hoe je deze mooie look verder afmaakt.

 

Christmas party with friends

Op Tweede Kerstdag ga je lekker partyen met vrienden. Jouw make-up look mag dan wat spannender zijn dan dag één. Kies voor een smokey eye die je ogen extra laat opvallen. The Rock Nudes Palette van Maybelline heeft hier de perfecte kleuren voor. Naast lichte en donkere tinten bevat het palette ook oogschaduw met glitters. Ben je benieuwd hoe je zelf gemakkelijk een feestelijke smokey eye creëert? Bekijk dan de snel tutorial!


 

New Years Eve party

Met donkere lippen maak je een echte statement tijdens jouw NYE party. De Color Sensational Loaded Bolds collectie van Maybelline heeft hier een aantal te gekke lipstick kleuren voor. Bijvoorbeeld Blackest Berry, of de geweldige diepe kleur Berry Bossy. Wedden dat alle ogen op jou gericht zijn deze avond? Ook voor deze laatste party look staat hieronder een korte en leuke how to video voor jou klaar. 

 

Vind jij deze drie feestdagen make-up looks helemaal te gek? Je shopt hieronder alle producten die je nodig hebt. 

?Happy Holidays!

Deel dit artikel
Back to top