Lifestyle

Wat vinden mannen van: de teddy coat?

Wat vinden mannen van: de teddy coat?

Het is weer vrijdag! Hoog tijd om er achter te komen wat de mannen vinden. Dit keer geven ze hun mening over de trend onder de jassen: de teddy coat (uiteraard hebben we een foto bij deze vraag laten zien). Wij vinden hem zo warm, zacht, fijn en onmisbaar... Maar hoe denkt het mannenpanel erover? Je leest het hieronder!


Beeld: @claartjerose

 

Tim (27) Manager Healthbox b.v 

"De teddy coat is opzich een leuk kledingstuk. Maar let wel op; het kan er al snel te kunstvormig, alternatief of goedkoop uitzien."  

 

Roy (24) Student International Logistics Management

"Hier ben ik niet zo'n groot fan van.. Het oogt een beetje slordig. Slordig kan wel mooi zijn, maar ik betwijfel of dat de bedoeling is bij deze coat. Het zit behoorlijk losjes en het type materiaal vind ik ook niet echt mooi. Al met al dus niet echt geweldig."

 

Dennis (36) Designer

"Ziet er lekker warm uit, maar in de basis is het natuurlijk een vormloos ding wat weinig voor de vrouwelijke vormen doet. Ik moet wel toegeven dat de teddy coat een heel hoog knuffelgehalte heeft."

 

Nick (23) Afgestudeerd Commerciële Economie

"Ik vind het knuffelbeer-gehalte van deze jas nogal hoog. Daarnaast verdwijnen zo'n beetje alle vrouwelijke vormen bij de drager van de jas. Wat wel voordelig is, is dat een vrouw het nooit, maar dan ook nooit, koud kan hebben met deze jas aan. Ik zou mijn vriendin niet direct aanraden om een teddy coat te kopen, maar ik zou er het praktische nut wel van inzien als ze dan toch met deze jas thuiskomt."

 

Waar zou jij graag de mening van de mannen over willen horen? Laat het ons in een reactie hieronder weten!
 

Deel dit artikel
Back to top