Nagellak

Zo gaat je nagellak langer mee

Zo gaat je nagellak langer mee

Je draait vol goede moed je nagellak open en je ontdekt.. een dikke onbruikbare substantie. Supervervelend maar herkenbaar, toch? We know the struggle. Gelukkig kun je met deze drie tips langer genieten van je favoriete nagellak. 

 

1. Geen zonlicht

Zorg ervoor dat je jouw nagellak niet in het zonlicht bewaart. Daarbij is het ook belangrijk dat de potjes rechtop staan. Als ze niet rechtop staan kan de lak in de dop gaan zitten en daar indrogen. 

 

2. Niet in de vriezer

Er wordt vaak gezegd dat je nagellak het beste in de vriezer kunt bewaren, maar dit is niet het geval. In de vriezer wordt nagellak juist sneller dik. So keep it out!

 

3. Gebruik thinners

Ook wanneer je jouw nagellak niet in het zonlicht en ook niet in de vriezer bewaard, wordt jouw nagellak op een gegeven moment dikker. MAAR: gooi het niet gelijk weg! Voeg een paar druppeltjes nagellak thinner toe. Thinners bestaan uit ingrediënten die de lak op de lange duur niet verder uitdrogen en zijn speciaal ontwikkeld om de lak langdurig dunner te maken. Het is zonde om dik geworden lakjes weg te gooien en met behulp van een thinner kan je er veel langer plezier van hebben. Must have!

 

Heb jij nog een goede tip? Laat het ons weten!

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top