Gezichtsverzorging

How to: fun times én een perfecte huid

How to: fun times én een perfecte huid

Al eerder vertelden we je over de superpopulaire beauty trend van het moment: multimasking! Door meerdere gezichtsmaskers tegelijk te gebruiken kom je niet alleen een stapje dichter bij jouw flawless skin, het is daarnaast ook echt een fun bezigheid. En daar kom je hier en nu achter! 

How to mask?

Hoe werkte het ook alweer? Even een snelle opfrisser. Bij multimasking, de naam zegt het al, gebruik je meerdere maskers voor bepaalde delen van je gezicht. De huid op je gezicht is niet op alle plekken hetzelfde, je T-zone is bijvoorbeeld wat vetter dan je wangen, en dan werkt één type masker niet optimaal voor je hele gezicht. De oplossing? Meerdere maskers tegelijkertijd gebruiken! Je maakt dus eigenlijk je eigen mix om jouw huid de beste oppepper te geven!

Multimasking

Vóór de fun times is het natuurlijk wel belangrijk om te weten welke maskers het beste voor jou werken. Met de tien seconden test vind je jouw perfecte masker(s). Deze test is verkrijgbaar bij Kruidvat en vanaf week 49 bij Etos. De test bevat drie testers die je op je T-zone, wang en kin ieder 3 seconden tegen je huid aan moet drukken. Dan blijkt al snel van welke maskers jouw gezicht blij wordt!

When to mask?

Waarschijnlijk denk jij bij een masker al snel aan een relaxing sunday, maar er zijn meerdere momenten waarop jouw huid een oppepper kan gebruiken! Denk bijvoorbeeld aan die date vanavond, waarop je de allermooiste huid wilt hebben of na een intense workout.

Date alert?

Onverwachts een date of überhaupt een date? Dan wil je jezelf met een stralende huid kunnen vertonen. Gelukkig hoeven de Pure Clay Masks maar 10-15 minuten in te trekken, dus kun je jouw huid snel nog even detoxen voordat je -misschien wel jouw future bf - gaat daten.

 

After last night

Je hebt een veel te gezellige nacht gehad, het overkomt ons allemaal weleens. En daarop volgt uiteraard de day after. De dag dat jouw huid wel een flinke boost kan gebruiken. Het ideale moment om lekker in je pyjama je gezicht een flinke oppepper te geven met een kleurrijk masker.

 

Girls night

Tijdens een avondje thuis met vriendinnen vinden we het heerlijk om onszelf te vertroetelen. Nagels lakken, geen make-up en een - wat zeggen we- meerdere maskers! Lekkere snacks erbij, muziekje aan: gegarandeerd een supergezellige avond. Met ook nog als resultaat een flawless skin. Wat wil je nog meer?

Multimasking 2

 

Work out 

Na een flinke zweet sessie is het niet geheel onbelangrijk om je gezicht goed te detoxen. Want als zweet zich gaat mengen met vuil, raken je poriën verstopt en dat kan leiden tot acne. Dus haal die maskers na je work out maar weer tevoorschijn en zorg voor een flawless body én skin.


Multimasking pure clay

Multimasking is fun!

Ga jij aan de slag met multimasking? Deel dan jouw multimasking selfie op Instagram! #multimasken #instadetox

Deel dit artikel
Back to top