Oogmake-up

Lash alert: deze oogmake-up tip verandert je leven

Lash alert: deze oogmake-up tip verandert je leven

Draag jij ook meer make-up in het najaar? Dat komt waarschijnlijk omdat je bleker wordende huid en soms wat pips ogende gezicht wel wat hulp kan gebruiken! Stiekem vinden wij beauty lovers dit helemaal geen straf. Wij hebben ook gelijk de ultieme tip voor de mooiste oogmake-up!

It's make-up season!

Want wanneer je een wakkere look wilt faken, doe je dat eigenlijk vooral door je ogen op te maken. Zet je wenkbrauwen aan en experimenteer met eyeliner, mascara en oogschaduw. Weet jij niet zo goed welke kleur oogschaduw het beste bij jouw ogen past? Je leest het hier. Door de juiste kleur oogschaduw laat je jouw ogen spreken. En vergeet niet dé truc van de make-up artists voor extra intense oogopslag: tightlining.Lash alert: deze oogmake-up tip verbetert jouw leven

Tightlining

Het is het geheim van veel make-up artists en dé truc voor een intense oogopslag: tightlining. If you didn't know, now you know! Tightlining is een make-uptechniek waarbij eyeliner (bij voorkeur zwart) op de aanzet van de bovenste wimpers, op de waterlijn, wordt aangebracht. Dit accentueert de vorm van jouw ogen en je wimpers lijken veel langer door te lopen. Het zwarte lijntje zorgt bovendien voor een contrast met jouw ogen en daardoor springen ze er veel meer uit! Kijk maar eens naar deze beauty looks.

Lash alert: deze oogmake-up tip verbetert jouw leven
Irina Shayk brengt niet alleen op haar bovenste waterlijn een zwart lijntje aan, maar ook aan de onderkant. Zo komen haar lichtgroene ogen nóg beter tot hun recht. 
Lash alert: deze oogmake-up tip verbetert jouw leven
Ook Doutzen is pro tightlining. Zij brengt niet alleen eyeliner aan op de waterlijntjes, ook de wimperranden heeft zij zwart gekleurd, waardoor haar blauwe kijkers er nog meer uit springen. De Perfect Slim Super Liner van L'Oréal Paris is perfect voor zo'n zwarte eyeliner!

Lash alert: deze oogmake-up tip verbetert jouw leven
Kristina Bazan tightlinet haar bovenste waterlijn en combineert het met een prachtige winged eyeliner en lange zwarte wimpers. Wist je al dat Kristina Bazan haar eigen make-up collectie voor L'Oréal Paris heeft? Bekijk de musthave collectie hier!
Lash alert: dé oogmake-up tip voor dit najaar

Dé tip

Ben jij ook om en wil je graag aan de slag met tightlining? Dan hebben wij dé gouden tip voor jou en dat is namelijk de False Lash Sculpt mascara die tightlining nog gemakkelijker maakt. Deze mascara geeft je namelijk volle en gekrulde wimpers én het borsteltje is zo ontworpen dat het een zwart lijntje op de wimperrand achterlaat. Het kamborsteltje zorgt er ook voor dat de wimpers als een waaier omhoog en naar buiten worden geduwd en zelfs de wimpers in de buitenste ooghoeken worden meegenomen. Wij zijn fan! Wil je meer weten over de tightlining techniek? Hier lees je hoe je je ogen in drie stappen sculpt


Lash alert: deze oogmake-up tip verandert je leven

Ga jij deze twee-in-één mascara uitproberen?

 


Beeld: Instagram @inthefrow, @irinashayk, @doutzen, @lorealmakeup

Deel dit artikel
Back to top