Lifestyle

7x geniale haarspray hacks

7x geniale haarspray hacks

Dat je jouw haar op z’n plek kunt houden met haarspray, dat is niets nieuws. Maar dat je er nog veel meer mee kunt dan lokken fixeren wel. Je vindt hier zeven verrassende hacks die zeker het proberen waard zijn!

 

1. Wenkbrauwgel

Is je wenkbrauwgel op? Geen paniek. Spuit wat haarlak op een wenkbrauwborstel. Breng hierna de wenkbrauwen in model. En tadaa, je hebt de hele dag wenkies on fleek. Zeep is trouwens ook een supergoede en verrassende vervanger. Je leest hier hoe het werkt.

 

2. Vlekkenverwijderaar

Is er tijdens het aan- of uitkleden lipstick op je trui terechtgekomen? Spuit wat haarlak op de vlek en laat dit tien minuten inwerken. Ga er vervolgens voorzichtig met een sponsje overheen. Door de spray verdwijnen make-upvlekken als sneeuw voor de zon.

 

3. Stof weghalen

Pluisjes halen de shine van je mooie zwarte of andere donkere kleding. Spray wat haarlak op een doek en wrijf hiermee de stofjes van je kleren af, ét voila. Je broeken, truien en andere kledingstukken zien er weer zo goed als nieuw uit.

 

4. Ladder in panty?

Niets zo vervelend als een ladder in je panty en geen ander exemplaar in huis hebben. Je kunt het helaas niet laten verdwijnen met haarspray, maar wat je wel kunt doen is wat lak eroverheen sprayen zodat het gat niet groter wordt.

trucjes met haarspray
 

5. Statische elektriciteit stoppen

Van die mini stroomschokken door statische elektriciteit kunnen vrij irritant zijn. Dit kun je voorkomen door wat haarspray te spuiten op je kleren.

 

6. Nagellak droger

Toch nog even snel je nagels lakken voordat je de deur uit gaat? Je kunt je nagellak sneller op laten drogen door er haarlak op te sprayen na het aanbrengen. Dompel de vingertoppen hierna onder in ijskoud water en je bent good to go!

 

7. Schoenpoets

Vergeet schoensmeer! Je kunt jouw ankle boots helemaal laten shinen met een beetje haarspray. 
 

Wist jij dat je dit allemaal met haarspray kunt doen?

 

Beeld: Instagram @lorealhair, @lorealhair

Deel dit artikel
Back to top