Fashion

Gigi Hadid’s waanzinnige NYFW looks

Gigi Hadid’s waanzinnige NYFW looks

Het is New York Fashion Week en natuurlijk is Maybelline it-girl Gigi Hadid ook van de partij. Of het nu op of off the runway is, deze chick ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Reden genoeg om even de beste NYFW looks van het model op een rijtje te zetten, en als bonus een paar make-upproducten waarmee je haar beautylook binnen een handomdraai kunt nabootsen.

Good times for Gigi

Een catwalkje hier, een runway-tje daar, lekker rondstruinen in New York met BF Zayn Malik, een samenwerking met Tommy Hillfiger in the pocket; het zijn goede tijden voor Gigi Hadid. Het model is momenteel in de wereldstad te vinden ter ere van New York Fashion Week. Uiteraard doet ze dat volledig in stijl, wij spotten de blondine in de meest waanzinnige outfits. Je vindt hieronder een selectie van onze favorieten!


Anna Sui Spring Summer 2017


Tommy Hilfiger Summer 2017


Anna Sui Spring Summer 2017

Get the Gigi look

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door de mooie looks - in het bijzonder de pink smokey eye - van Gigi? Alles wat je nodig hebt zijn de onderstaande make-upproducten van Maybelline New York en je bent ready to go. De oogschaduw kun je simpel met gebruik van je vingers aanbrengen en je leest hier voor welke plekken van het gezicht je de strobing stick het beste kunt gebruiken.

Veel plezier met make-uppen!

Deel dit artikel
Back to top