Gezichtsverzorging

Multimasking: dé beauty trend van het moment!

Multimasking: dé beauty trend van het moment!

Het is je misschien niet ontgaan, want Instagram staat vol selfies met kleurrijke maskers. We hebben het over de megapopulaire beautytrend: multimasking! Wat dit is? Wij vertellen het je! 

Iedereen verdient het om een mooie huid te hebben. De een is er mee geboren, de ander heeft een helpend handje nodig. Met deze nieuwe skincare trend ben je weer een stapje dichterbij een flawless looking skin!

Multimasking

Hoe werkt het? Bij multimasking, de naam zegt het al, gebruik je meerdere maskers voor bepaalde delen van je gezicht. De huid op je gezicht is niet op alle plekken hetzelfde, je T-zone is bijvoorbeeld wat vetter dan je wangen, en dan werkt één type masker niet optimaal voor je hele gezicht. De oplossing? Meerdere maskers tegelijkertijd gebruiken! Je maakt dus eigenlijk je eigen mix om jouw huid de beste oppepper te geven! En het staat ook nog eens hartstikke gezellig!

Multimasking: dé beauty trend van het moment! 
Beeld: Instagram @lorealskin

Pure kleimaskers

Zeg nou eerlijk, het fijnste gevoel na een drukke week is toch jezelf even verwennen met een lekker masker. Het liefst een masker waar je huid direct van opknapt en waarmee het krijgt wat het nodig heeft. L'Oréal Paris introduceert de Pure Clay Mask serie, bestaande uit drie kleurrijke varianten - elk met een ander effect - dus perfect voor multimasking!

Pure-clay-mask

 

Groen: zuiverend masker

Groene eucalyptus, zuivert en matteert. Dit gebruik je op een vette zone in je gezicht. Het effect hiervan is dat je huid na gebruik extra schoon is. Uit de consumententest blijkt dat je huid gelijk fris, comfortabel en zuiver aanvoelt. Na 7 dagen ziet de huid er mat uit en voelt het zacht aan. De huid ziet er beter uit en straalt weer. En dit masker ruikt daarbij ook nog eens heel erg lekker! 

Zwart: detox masker

Zwarte steenkool, detoxt en laat stralen. Het zwarte masker gebruik je op een normale zone in je gezicht. Het ontgift je huid en verwijdert vuil om jouw huid weer te laten stralen. Uit de consumententest is gebleken dat de huid direct na gebruik zuiverder en stralender is. Na 7 dagen is de huid frisser en de teint is ook stralender. De huid ademt en is zichtbaar verbeterd.

Rood: exfoliërend masker

Rode algen, exfolieert en verkleint de poriën. Je gebruikt dit op een doffe zone. En na dit masker beschik je weer over een glad huidje! Uit de consumententest blijkt dat de huid gelijk zachter en gladder aanvoelt en de onregelmatigheden verminderd zijn. Na 7 dagen zijn de poriën vervaagd en is de huidtextuur fijner. De huid is zichtbaar verbeterd, egaler en stralender.

Multimasking: dé beauty trend van het moment!

Maar hoe weet je nu welk masker voor jou het beste werkt? Met de tien seconden test vind je jouw perfecte masker(s). Deze test is vanaf 7 november verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat. De test bevat drie testers die je op je T-zone, wang en kin ieder 3 seconden tegen je huid aan moet drukken. Dan blijkt al snel van welk masker jouw gezicht blij wordt!

Heb je meer dan 1 resultaat? Dan is multimasking dus de oplossing voor jou!

 

Ga jij ook aan de slag met multimasking? Laat het ons weten! #multimasken #instadetox

Deel dit artikel
Back to top