Face & Sculpting

Niet uitgerust? Zo fake je een wakkere look

Niet uitgerust? Zo fake je een wakkere look

Hoewel we het meestal niet plannen, hebben we allemaal weleens een nacht dat we te weinig slaap krijgen. Of het nu komt door dat spontane drankje, of dat je ’s nachts hebt doorgehaald met werken, deze dagen lijken áltijd doordeweeks te vallen. En natuurlijk zie je er dan de volgende dag doodvermoeid uit. Maar jouw redding is nabij. Als je onderstaande doet - mocht er de komende week weer zo’n avondje tussendoor glippen - lijkt het alsof je uren slaap hebt gehad! 

 

1. Get your glow on

Glans is dé sleutel tot een goed uitgeruste look. Een highlighter is daarom jouw beste vriendin in tijden van vermoeidheid. Je leest hier op welke plekken van het gezicht je dit product het beste kunt aanbrengen door middel van de strobing techniek. 
 

2. EEN GEZICHTSMASKER

Een andere snelle manier om een wakker en fris gezicht te faken, is het aanbrengen van een vochtinbrengende gezichtsmasker. Geen tijd om hiermee in de weer te gaan, tegenwoordig zijn er ook superhandige sheet maskers op de markt. Je legt het op jouw gezicht, laat het een paar minuten zijn werk doen, ét voilà! 

 

3. Roze lipstick tegen donkere kringen    

Door het gebrek aan slaap kun je last hebben van donkere kringen onder de ogen. De truc om dit te camoufleren? Breng een roze of perzikkleurige lipstick onder je foundation aan. Het werkt echt! Probeer maar eens. Je vindt hier trouwens nog meer (goedkope) trucjes om die krengen tegen te gaan.

 

4. Vergeet de blusher niet

Men nemen een blusher en een kwast en brengt hiermee wat op de appeltjes van je wangen aan. Hallo gezonde blos! Wees zuinig met het product voor een natuurlijk effect.

 

5. Schaf een nudekleurig oogpotlood aan

Als je moe bent, kunnen de ogen weleens tot maatje spleetoog krimpen. Creëer een open blik door met een nude gekleurd oogpotlood een lijntje op de onderste wimperrand te trekken.

Heb jij nog een goede tip om een uitgeruste look te faken? Laat het ons hieronder in een reactie weten. Alle tips zijn welkom!

 

Beeld: Instagram @gigihadid, @karolinakurkova
Deel dit artikel
Back to top