Nagellak

3x supermakkelijke lazy girl nagellak hacks

3x supermakkelijke lazy girl nagellak hacks

Zelfs de grootste beautyverslaafden onder ons krijgen het weleens voor elkaar om de nagels een beetje te verwaarlozen. Simpelweg omdat we soms een beetje lui zijn. En dat terwijl een mooi lakje op de nagels ervoor zorgt dat de handen er metéén ontzettend verzorgd uitzien. Dus deze is voor alle lazy girls out there; 3 superslimme nagellak hacks!

 

1. Top coat

Het gebruiken van een top coat betekent niet alleen dat je langer plezier hebt van je manicure, het zorgt er ook voor dat je nagellak sneller opdroogt. Denk er bij het aanbrengen aan dat je de punten van je nagels niet vergeet, zo seal je als het ware de nagellak in waardoor het beter bestand is tegen slijtage.

2. Vaseline

Voorkom lelijke nagellakklodders bij je nagelriemen door er vóór je gaat lakken vaseline op te smeren. Als je klaar bent kun je hierdoor makkelijker de foutjes wegvegen. Over vaseline gesproken, wist je dat dit product stiekem een beautywondermiddel is? Je leest hier wat je er allemaal mee kunt doen!

 

3. Schoonmaken in één veeg

Heb je een hardnekkig lakje op gedaan zoals een glitterlak? Dit krijg je er supermakkelijk af door wattenschijfjes te laten weken in nagellakremover. Plaats deze op de nagels en verpak de vingertoppen inclusief schijfjes met aluminiumfolie. Laat dit een aantal minuten inwerken en je kunt jouw nagellak vervolgens in één veeg verwijderen. Handig toch?

Heb jij nog een geniale nagellak hack voor de luierikken onder ons?

 

Beeld: iStock, Instagram @essiepolish
Deel dit artikel
Back to top