Lipstick

Matte vs shine: voor welke lip look ga jij?

Matte vs shine: voor welke lip look ga jij?

Maak je borst nat voor dé battle van het seizoen; ben jij team matte of team shine als het gaat om lipstick? Het mooie is dat je eigenlijk niet eens hoeft te kiezen, met beide soorten ben je on point deze zomer! 

Mind-blowing Matte lipstick

Ben jij een matte lipstick lover? Geen glanzende toeters of bellen, de kleur spreekt voor zich en je maakt een beauty statement; we feel ya. Niet iedereen houdt immers van glanzende lippen en deze on-trend lipsticksoort kan zowel overdag als in de avond worden gedragen.

…echter één nadeel, of toch niet?

Een nadeel van een matte lipstick is dat de lippen wat droog aan kunnen voelen na verloop van tijd. Met de nieuwe Vivid Matte Liquid Lipstick van Maybelline hoef je je hier absoluut geen zorgen over te maken. De intense kleurpigmenten geven een ultiem kleurrijk resultaat en de velvet textuur zorgt voor een zijdezacht gevoel op je lippen. De unieke vloeibare formule geeft een subtiele matte touch en goed nieuws; hij is in maar liefst zeven verschillende te gekke kleuren verkrijgbaar! Van een mooie nude tot felrood, voor iedereen een match!


Sublime Shine lipstick

Team shine? Ook dat begrijpen we maar al te best. Waarom weten we niet precies, maar glanzende lippen stelen de aandacht en zijn enorm sexy. Beeld je in: een hete zomerdag, een gebronsd huidje met sproetjes en shiny lips! En met het zonnetje erop glanzen ze nog meer en nog een voordeel: droge lippen? Wat is dat?! We love those shiny lips. Zoals wij graag zeggen: Gloss is boss!

Shine bright like a ...

Maar dat we van shiny lips houden, betekent niet dat we niet ook graag een kleurtje op onze lippen zien. Waarom kiezen als je beiden kunt hebben? Met de Sexy Balm van L'Oréal Paris (lipstick + balm in één) sla je twee vliegen in één klap. Sexy Balm combineert namelijk de fijne creamy textuur en transparantie van lippenbalsem met de frisse pigmenten van lipstick. Ook ruiken en smaken ze heerlijk fruitig! En dat is niet alles, je kunt kiezen tussen uit een reeks van superleuke kleurtjes. Voor degenen die wat meer dekking wensen is er de Sexy Bold variant. Liever een subtiele kleur? Kies dan voor de Sexy Sheer Balm. Beide een absolute favoriet deze zomer!

Ben jij team MATTE
of team SHINE?

Deel dit artikel
Back to top