Beauty

ZOMER GIVEAWAY: 1-7 augustus elke dag een challenge

ZOMER GIVEAWAY: 1-7 augustus elke dag een challenge

YAY! Het is ZOMER en om dat te vieren staat Trend Alert deze hele week in het teken van de Summer Giveaway. Van 1 t/m 7 augustus vind je op de TrendAlert Facebook-pagina iedere dag een nieuwe challenge. Doe je mee?

Deze week is een feestweek, want tijdens de Trend Alert Summer Giveaway wordt er iedere dag iemand blij gemaakt met een beauty pakket!  

Hoe werkt het?

Gedurende de hele week, 7 dagen lang, vind je elke dag om 10:00uur een nieuwe challenge op de Trend Alert Facebook-pagina. Zorg er dus voor dat je onze Facebook-pagina volgt, zodat je op de hoogte blijft! De challenges hebben iedere dag een ander thema. Maandag is bijvoorbeeld 'Motivational Monday', dinsdag staat in het teken van 'Dinner & Drinks' en woensdag is een 'Work out Wednesday'. Op de foto van de post zie je de inhoud van het pakket waar je kans op maakt en in de tekst lees je wat de challenge inhoudt.  

Wat moet je doen om te winnen? 

Reageer onder de Facebook post en geef antwoord op de vraag. Dat kan bijvoorbeeld door jouw favoriete tip of foto te delen, dit verschilt per challenge! De winnares wordt de volgende dag om11.00uur bekend gemaakt! 

Dus doe snel mee!

De challenge van vandaag (kik op de foto om direct naar de Facebook post te gaan): 
SUMMER GIVEAWAY: 1-7 augustus elke dag een challenge

Deel dit artikel
Back to top