Nagellak

Festival ready met de Essie Summer 2016 collectie

Festival ready met de Essie Summer 2016 collectie

Het festivalseizoen is in volle gang en dat betekent vrolijke kleuren (in zowel de kleding als de make-up) en creatieve looks. De zomercollectie van Essie speelt hier perfect op in! Van een prachtig dekkende room-wit, tot een zwart met een mooie gouden sparkle. Natuurlijk laten wij op TrendAlert de kleurtjes maar wat graag aan je zien. Welke wordt jouw favoriet? 


Hoe mooi een nude nagellak ook kan zijn, af en toe wil je net even iets meer shinen. De zomercollectie van Essie zit vol met kleurtjes die net even out of the box zijn, en we like it! En geef toe, alleen al om deze té leuke namen wil je de lakjes al toevoegen aan je collectie. Alle kleuren zijn geinspireerd op reizen die Rebecca Minkoff (Global Colour Director) maakte en de verschillende elementen die een avontuur op een tropisch eiland mooi maken.  

Ga je voor een matte creamy wit, of wil je jouw nagels laten knallen tijdens een feestje of festival? Het kan allemaal. Het leuke van deze collectie is dat er voor elk wat wils in zit. Kijk je mee? 

Coconut Cove

Coconut Cove is een perfecte romige wit die zelfs met één dun laagje al compleet dekkend is. Een favoriet op de redactie! Maakt je nagels prachtig glanzend wit zonder je handen bleek te maken. Een statement witte kleur zonder een fake effect.

Hiking Heels

Feller rood kunnen ze het niet maken! Deze hot lava red steelt de show en complimenteert elke skintone. Een extra accessoire voor jouw outfit, erg mooi in combinatie met sieraden. 

Viva Antigua!

Did someone say Mermaid..? Deze turkooizen nagellak met bijzondere glinstering is een speelse opvallende kleur die zelfs de meest basic outfit opfleurt. Draag hem ook op je teennagels in een open sandaaltje en je hebt niet veel meer nodig om toch de show te stelen.

Loot the Booty

Een diepe donker blauw met een super mooie sparkle, die wat ons betreft heel mooi te combineren is met een stoere arm-party deze zomer. Wanneer het zonlicht op deze kleur valt weet je niet wat je ziet!

Tribal Text-Styles

Misschien wel de meest gewaagde kleur binnen een zomercollectie: zwart! Maar niet zomaar een zwart... Het goud wat in deze onyx-kleurige lak is verwerkt zorgt voor een prachtig kleurenspel. Soms lijkt deze kleur donker groen, dan weer grijs of zwart. Hoe dan ook, wij zijn blij met een donkere lak in een zomercollectie!


Laat ons in de comments hieronder weten welke kleur jouw favoriet is! 

Deel dit artikel
Back to top