Nagellak

Kloddertje hier, spatje daar: splatter nails zijn een feit!

Kloddertje hier, spatje daar: splatter nails zijn een feit!

Geen precisiewerk, veel vrolijke kleurtjes en lekker kliederen voor volwassenen; wij zijn nu al groot fan van de nieuwe summer nagellaktrend splatter nails! Als je een beetje mee wilt tellen deze zomer, dan lak je jouw nagels ook op deze manier. 

How to? 

De beautyjunkies onder ons zijn al flink aan het ‘spetteren’ geslagen, and we like what we see. Op Instagram spotten we de meest waanzinnige kunstwerkjes. In tegenstelling tot wat je misschien verwacht is het creëren van splatter nails niet zo ingewikkeld. Het geheim? Een rietje! Gebruik éénzelfde kleur nagellak als basis voor de spatten. Haal hierna je meest felle en zomerse kleurtjes tevoorschijn. Dip met een rietje hierin…en blazen maar. Dit wordt een beetje messy ladies, maar dat kun je er later makkelijk afvegen met nagellakremover. Dus geen zorgen. Breng als finishing touch een top coat aan voor een mooi glanzend effect. 

Je vindt hieronder wat fijne inspiratie en een tutorial waarin het je nog even haarfijn wordt uitgelegd. Happy splattering!

?

?

 

?

 

Beeld: Instagram @polishedbyashlynn, redbettynails, lotsoflocks.be, nicis_nails, polishthosenail
Deel dit artikel
Back to top