Haarverzorging

Sexy redheads, zo haal je het meeste uit jouw kleur

Sexy redheads, zo haal je het meeste uit jouw kleur

Wij kunnen op de redactie vaak jaloers zijn als we een vrouw zien met vurig rode lokken. Het oogt sexy en speciaal en kan zowel meisjesachtig als super vrouwelijk overkomen. Roodharige vrouwen zijn ware show stoppers en daarom wijden wij vandaag met liefde een heel artikel aan hoe jij met je rode haar de show kunt stelen!

?Ben jij gezegend met prachtige rode lokken of kleur jij je haar in deze sexy kleur? Dan moet je even opletten! Wij hebben een paar fijne tips voor je om rood haar nóg beter tot z'n recht te laten komen. Bovendien hebben wij een heerlijk product dat jouw prachtige rode haar nog mooier laat stralen. Benieuwd? Lees snel verder!

Face

Ben je een natural redhead dan heb je een lichte huid, vaak met sproetjes en het is natuurlijk doodzonde om die te bedekken met een laag foundation. Wees überhaupt voorzichtig met foundation op een lichte huid, gebruik liever een getinte dagcrème of een CC cream, zoals de Nude Magique CC cream van L'Oréal Paris. Hetzelfde geldt voor bronzer, gebruik vooral niet teveel. Tip! Gebruik een lichte concealer onder de ogen, het zorgt ervoor dat je hele gezicht oplicht.

Eyes

Wij houden van een smokey eye bij vrouwen met rood haar. Een intens zwarte winged eyeliner met zwarte mascara steekt prachtig af op de lichte huid. En je zou het misschien niet verwachten, maar roze lipstick complimenteert rood haar. En laat roze lipstick nu net één van beauty trends zijn van dit voorjaar. Dubbele winst!

 

Nu we inzoomen op Redheads... Kende jij deze grappige feitjes al?

In de 15e eeuw dachten de oude Grieken dat roodharige mensen vampieren waren!

Een bij steekt het allerliefst iemand met rood haar. Oppassen dus...

In Schotland woont het hoogste percentage roodharigen ter wereld (13 % van de bevolking daar heeft rode lokken!)

?In vergelijking met blondines (110.000) en brunettes (140.000), hebben natuurlijke roodharigen de minste haren op hun hoofd (90.000). Maar, zij hebben wel het dikste haar van iedereen!


Ben jij een sexy Redhead? Zo haal jij het meeste uit jouw kleur!

Color Extending

Een mooie haarkleur hebben en behouden is een prioriteit van menig vrouw. We willen niet te vaak kleuren, maar zeker ook niet de glans en intensiteit verliezen die onze kleur heeft vlak na een behandeling. De Color Extender van Préférence is een innovatief product, dat jouw rode haarkleuring super goed onderhoudt en verzorgt. 8 weken lang blijft jouw intens rode kleur behouden dankzij deze tube vol pure kleurpigmenten. Gebruik de Color Extender 3 weken na kleuring als een haarmasker: Was het haar en droog het met een handdoek. Breng een kleine hoeveelheid Color Extender aan op het haar, verdeel het en masseer. Laat het 5 tot 10 minuten intrekken en spoel het vervolgens met lauwwarm water uit. Je zal merken dat elke wasbeurt voelt als een opfrisbeurt!


8 weken lang intens rode lokkenBen jij een sexy Redhead? Zo haal jij het meeste uit jouw kleur!

Dankzij de Color Extender die nu in de verpakking van L'Oréal Préférence zit, wordt thuiskleuring nog leuker. Want er is niets irritanter dan een vervaagde rode gloed in jouw haar terwijl je juist wilt shinen met je mooie rode lokken! Gebruik daarom tussen jouw kleurbeurten in eens de Préférence Color Extender. We raden aan om het ongeveer na 3 weken te gebruiken, om jouw permanente kleuring te laten herleven en het haar nog meer te laten glanzen. Het behoudt de intense haarkleur tot wel 8 weken. We zijn erg benieuwd of je dit product al hebt gebruikt en wat je ervan vindt!

WIN!

Wil jij een geweldig Redhead pakket winnen t.w.v. €100,- ? Dat kan! Laat ons hieronder weten welke celeb jouw favoriete sexy redhead is en wie weet maken wij jou binnenkort wel blij met dit fijne pakket! Wij nemen persoonlijk contact op met de winnaar. Good luck ladies! 

Ben jij een sexy Redhead? Zo haal jij het meeste uit jouw kleur!

Deel dit artikel
Back to top