Nagellak

Essie on the nails: Spring escape to the Sunshine State

Essie on the nails: Spring escape to the Sunshine State

De winter is nu echt voorbij. We maken ons klaar voor frisse kleurtjes en het buitenleven in de lente. Relax & Recharge! Met de nieuwe Essie Spring collectie 2016 kom je helemaal in die sunshine state of mind. Welke kleur is jouw favoriet? 

Niks fijner dan uitkijken naar het voorjaar en plannen voor de zomer maken. We laten de koude lange winter achter ons en maken ons klaar voor de leukste maanden van het jaar. Zon, terrasjes, strand en zwemmen. Wij zijn er klaar voor. Wordt het loungen in St. Tropez of toch met een rugzak door Cambodja? En wat dacht je van Florida?

De welbekende Sunshine State is de inspiratiebron geweest van Essie's Global Colour Designer, Rebecca Minkoff, om tot deze zonnige en vrolijke collectie lakjes te komen. Van poolside blue tot sunny red. Welk lakje kies jij? 


De Spring 2016 Collectie bestaat uit zes fijne kleurtjes, dus een geschikte kleur voor elke gelegenheid! Omdat het lekkere felle kleurtjes zijn is het extra belangrijk eerst een basecoat aan te brengen. Lees vooral ook ons artikel over de grootste nagelfout die wij vrouwen kunnen maken... Een goed verzorgde nagel lakt tenslotte een stuk makkelijker en mooier! En vergeet vooral de topcoat niet voor extra glans. 

 


Een mooie diepgroene kleur die zeker alle focus naar jouw handen zal trekken. Prachtig met een all-white outfit bijvoorbeeld! 
 Deze oranje-rode kleur staat geweldig op zowel handen als voetjes! Zeker met een lichtgebruinde huid staat deze kleur mega sexy! 
 


Nu al de favoriet van veel vrouwen. De perfecte nude tint met een vleugje zalmroze. 
  


Deze kleur doet denken aan mooie grote zwembaden en diepe oceanen. Een leuke knipoog naar onze favoriete bezigheid in de zomer: zwemmen! 
 


Vrouwelijk, zachtroze en zo zoet als een perzik. Deze kleur staat iedereen prachtig!

 


Wil je een mooi kleurtje voor die zwoele zomeravonden? Dan is Shades on jouw perfecte partner. 
 

Welke kleur wordt jouw zonnige favoriet? 

Deel dit artikel
Back to top