Health

How to: nooit meer een bad day!

How to: nooit meer een bad day!

Je kent het ongetwijfeld; zo’n dag dat niets goed gaat, alles vervelend is en je gezicht op onweer staat. Je hebt een 'good' old BAD DAY. Maar we zijn er klaar mee, korten metten met slechte dagen! Je leest hier wat je moet doen om voortaan altijd met het goede been uit bed te stappen.

Onderzoek naar happiness

Gezondheids- en maatschappelijk geleerde Matt Killlngsworth deed onderzoek naar vrolijkheid. Voor zijn research heeft hij meer dan 600.000 mensen gevraagd hun vrolijkheid door de dag heen te registreren. Daarnaast of ze zich vaak bezighielden met het verleden, heden of de toekomst. Wat bleek? De groep die zich voornamelijk bezighield met het huidig bestaan was het meest content.

It’s simpel

De methode voor blijere dagen is dus eigenlijk heel simpel; leef meer in het moment! Als je leeft in het moment - ook wel mindfulness genoemd - ben je beter in staat om actief, open en volledig de aandacht op het heden te hebben. Mindful vrouwen zijn ook vrolijker, uitbundiger, emphatischer, hebben meer eigenwaarde en zijn daarnaast beter in staat om de eigen zwakheden te accepteren. Yessir!

Wat doe jij om meer in het moment te leven?


Meer lezen?
11x office essentials
BEWEZEN: hardlopen is niet altijd goed voor je

 

Deel dit artikel
Back to top