Haarverzorging

Zo camoufleer je jouw uitgroei in 3 seconden

Zo camoufleer je jouw uitgroei in 3 seconden

Net gekleurd haar is het fijnste wat er is, maar de uitgroei die na een aantal weken ontstaat is daarentegen een nadeel. Of je nu een lichte of donkere uitgroei hebt of wat dacht je van grijze haren... De oplossing is snel en supermakkelijk!

Enige tijd terug schreven we over de Color Extender van L'Oréal Paris die vanaf nu wordt toegevoegd aan de verpakkingen van alle Préférence haarkleuringen. De Color Extender gebruik je drie en zes weken na het thuiskleuren om de tint te verfrissen (lees hier meer over de Color Extender). Maar dan zijn we er nog niet, want wat doen we met de uitgroei die ondertussen om de hoek is komen kijken? Ook daar heeft L'Oréal Paris iets voor...

Uitgroei

Als er iets is waar we gek op zijn, dan zijn het wel die kleine beauty hacks die het leven van een vrouw een stuk gemakkelijker maken. En nu is er ook -eindelijk- een hack tegen uitgroei, namelijk de Magic Retouch, een -zoals de naam doet vermoeden- wondermiddeltje. Waarom? De Magic Retouch is een direct camouflerende uitgroeispray die je rechtstreeks op de haaraanzet sprayt. Het verbergt binnen enkele seconden een uitgroei en het camoufleert zelfs grijze haren en dat voor €9,99! Yay!

Zo camoufleer je jouw uitgroei in 3 seconden

Magic Retouch

De formule van de Magic Retouch bevat rijke pigmenten voor een perfect geblende dekking. Dankzij de microdiffusie spraykop ontstaat er een fijne verstuiving die zorgt voor een precieze aanbrenging. De Magic Retouch komt in 5 kleuren die matchen bij jouw haarkleur!

Nog een keer de voordelen van de instant root concealer spray op een rij:
• Uitwasbaar - je kunt de kleur met shampoo uitspoelen. 
• Moeiteloos een touch-up doen, zonder je haar permanent te hoeven kleuren.
• Geeft niet af: na het aanbrengen hecht de kleur direct aan het haar waardoor je moeiteloos de dag doorkomt. 
De vijf kleuren zijn geschikt voor de meeste haarkleuren, van middenblond tot bruin en zwart.
• Camoufleert ook de grijze haaraanzet.
• Snel - binnen drie seconden ben je klaar, kijk maar:
 

 

Zo camoufleer je jouw uitgroei in 3 seconden?
 

 Wil jij net zoals Eva Longoria ook een beautyquickie met de Magic Retouch? Je shopt het product hieronder! 

Deel dit artikel
Back to top